fbpx Nefiks
Četrtek, 24 September 2020

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

NKR

KREPITEV KOMPETENC MLADIH

Mladi in kompetentni top teaser

ZAČNI
TUKAJ

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

  • NEFIKS banner 720x180 Koper
  • NEFIKS banner 720x180 MDO
  • 2020 april druzabne igre banner
  • aktualnoaktualno 720px 2
  • sticisce banner
  • USPOSABLJANJE POLETJE 2019 720x180 1b
  • banner pridruzi se ekipi
  • P EU banner2 720x180

Delovno mesto, na katerem se počutite kakor doma

Vsi imamo radi dom oziroma okolje, ki smo ga navajeni in smo si ga najverjetneje ustvarili sami. Namreč ko smo doma se lahko sprostimo in počnemo kar želimo – lahko postavimo noge na mizo in gledamo televizor, si pripravimo prigrizek ali najboljšo pijačo. Ni boljšega kraja, kot je udobje lastnega doma. Z vključevanjem ''domačih'' elementov lahko ustvarimo delovno okolje v katerem je lažje delati, hkrati pa nas bo delo osrečevalo in bomo zanj bolj motivirani. Kako torej ustvarimo delovno mesto, na katerem bi se počutili kot doma?

Beri dalje

10 korakov do karierne pismenosti

Na Zavodu Nefiks spodbujamo proces vseživljenjskega kariernega razvoja mladih. Pod to spadajo vse naše dejavnosti, skozi katere mladi z metodologijo mladinskega dela odkrivajo svoje talente, vrednote in potrebe ter z aktivno udeležbo pridobivajo izkušnje, ki jih beležijo v Indeks Nefiks. Tako razvijajo zaposlitveno pismenost (zmožnost realne samoocene kompetenc, naravnanost k razvoju in sposobnost obstoja na trgu dela).

Beri dalje

Udobje na delovnem mestu

Delovna mesta se spreminjajo, trendi v pisarnah prihajajo in odhajajo. Ena stvar, na kateri pa vselej ostaja velik poudarek, je zdravje in počutje zaposlenih. Namreč jasno je, da kakovostno delovno mesto vodi k manj stresnemu in produktivnejšemu vzdušju, pri čemer ima velik vpliv tudi samo fizično okolje.

Beri dalje

Mednarodni dan mladih: Mladi in koronavirus

Pandemija Covida-19 oziroma koronavirusa je dodobra spremenila življenje mladih na vseh področjih, od šolanja in službe, do preživljanja prostega časa. Mlade je zaznamovala sprememba šolanja, od vsakodnevnega preživljanja časa v šoli in na fakulteti s svojimi prijatelji, so bili primorani presedljati na sedenja za računalnikom za štirimi stenami.

Beri dalje