Nefiks
Nedelja, 21 Oktober 2018
Test1

BREZPLAČNA
USPOSABLJANJA

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

KARIERNO MENTORSTVO

BREZPLAČNO UČENJE JEZIKOV

Pogovor z univ. dipl. psih. Radovanom Kragljem

image0015. februarja bo Ljubljanski zaposlitveni klub, ki deluje v okviru projekta Služba me ne išče, na srečanju gostil Radovana Kraglja, univ. dipl. psihologa in direktorja ter solastnika svetovalnega podjetja Kragelj & Kragelj d.o.o.
Že 20 let se ukvarja s specialističnim kadrovskim svetovanjem in velja za enega najvidnejših slovenskih strokovnjakov na področju ocenjevanja primernosti in izbora kadrov. Izpeljal je več kot 15.000 ocenjevalnih postopkov s kandidati za zaposlitev, razvoj ali prevzem vodstvenih funkcij. Na tem področju aktivno svetuje tudi največjim in najuglednejšim slovenskim finančnim ustanovam.

Beri dalje

Zaposlitveni razgovori in selekcija kandidatov

CAM00007Mladi v zaposlitvenem klubu Koper v okviru projekta Služba me ne išče, so se po novem letu začeli pripravljat na prave razgovore, zato so medse povabili dve izkušeni gostji, karierno svetovalko v Kariernem Centru Univerze na Primorskem Danijelo Stojanović in psihologinjo Marino Ogrin, zaposleno v podjetju Profil d.o.o.

Beri dalje

Kolegice smo pripravljene

IMAG0363... da poiščemo svoje mentorice. Dobile smo se že tretjič in do sedaj nas je večina že uspela izoblikovati karierne plane. Na tak način smo si postavile tudi svoje cilje, ki bi jih želele doseči s pomočjo mentoric. Pripravljene smo, da kontaktiramo naše mentorice, ženske, ki nam na nek način predstavljajo zgled, oz. so že zaposlene na delovnih mestih, ki bi jih nekoč želele opravljati me. Z mentoricami se bomo dobivale enkrat mesečno, od njih pa bomo želele nasvete in pomoč pri doseganju naših zaposlitvenih ciljev.

Sledite svojim ciljem in razvijajte svoje kompetence na vse možne načine!

Špela Debenjak MB2V zaposlitveni klub v okviru projekta "Služba me ne išče" sem bila sprejeta kot brezposelna z zaključeno 7. stopnjo izobrazbe. Po izobrazbi sem namreč magistrica sociologije in diplomirana novinarka. Smo v času, ki je nam, mladim izjemno nehvaležen, saj le stežka dobimo zaposlitev in tega se sama precej zavedam. Vendar, sama sem imela veliko srečo že, ko sem bila sprejeta v Klub, saj sem vedela, da bo le-ta moja odskočna deska. 

Beri dalje

Delavnica zaposlitvene pismenosti na 5. Informativi

talentiran2Ali veš kaj je zaposlitvena pismenost?
Ali veš, zakaj je beleženje neformalnega izobraževanja lahko ključnega pomena pri vstopu na trg dela?
Kdaj pri oblikovanju CV-ja uporabiti Europass predlogo in kdaj ne?
Kaj lahko že danes storiš, da boš po zaključenem študiju bolj zaposljiv/-a?

Beri dalje