Nefiks
Četrtek, 17 Januar 2019
Test1

BREZPLAČNA
USPOSABLJANJA

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

KARIERNO MENTORSTVO

BREZPLAČNO UČENJE JEZIKOV

  • Pridruzi se ekipi Nefiks
  • Nefiks priznanje banner 2

Multimedijski natečaj „Migranti v Evropi“

migrantiMultimedijski natečaj „Migranti v Evropi“ želi mladim umetnikom in komunikologom ponuditi priložnost, da na svoj način prikažejo, kako migranti prispevajo k današnji evropski družbi. Natečaj bi moral biti tudi prvi korak k bolj razširjeni razpravi ter izmenjavi informacij in mnenj.

Beri dalje

Z delavnico zaposlitvene pismenosti tudi na letošnji Informativi

482504 339326302850042 583031629 nV petek, 1, februarja 2013 so predstavnice Nefiksa gostile delavnico o zaposlitveni pismenosti na letošnjem sejmu poklicev in izobraževanja Informativa. Poleg tega, da so predstavile pomembnost beleženja neformalno pridobljenih znanj in kompetenc, so delile še številne uporabne infromacije in koristne napotke o pripravi življenjepisa, motivacijskega pisma ter ponudb za delo. Poleg tega so udeležence usmerile tudi glede iskanja informacij in povedale, kako pristopiti do delodajalcev.

Beri dalje

Pogovor z univ. dipl. psih. Radovanom Kragljem

image0015. februarja bo Ljubljanski zaposlitveni klub, ki deluje v okviru projekta Služba me ne išče, na srečanju gostil Radovana Kraglja, univ. dipl. psihologa in direktorja ter solastnika svetovalnega podjetja Kragelj & Kragelj d.o.o.
Že 20 let se ukvarja s specialističnim kadrovskim svetovanjem in velja za enega najvidnejših slovenskih strokovnjakov na področju ocenjevanja primernosti in izbora kadrov. Izpeljal je več kot 15.000 ocenjevalnih postopkov s kandidati za zaposlitev, razvoj ali prevzem vodstvenih funkcij. Na tem področju aktivno svetuje tudi največjim in najuglednejšim slovenskim finančnim ustanovam.

Beri dalje

Zaposlitveni razgovori in selekcija kandidatov

CAM00007Mladi v zaposlitvenem klubu Koper v okviru projekta Služba me ne išče, so se po novem letu začeli pripravljat na prave razgovore, zato so medse povabili dve izkušeni gostji, karierno svetovalko v Kariernem Centru Univerze na Primorskem Danijelo Stojanović in psihologinjo Marino Ogrin, zaposleno v podjetju Profil d.o.o.

Beri dalje

Kolegice smo pripravljene

IMAG0363... da poiščemo svoje mentorice. Dobile smo se že tretjič in do sedaj nas je večina že uspela izoblikovati karierne plane. Na tak način smo si postavile tudi svoje cilje, ki bi jih želele doseči s pomočjo mentoric. Pripravljene smo, da kontaktiramo naše mentorice, ženske, ki nam na nek način predstavljajo zgled, oz. so že zaposlene na delovnih mestih, ki bi jih nekoč želele opravljati me. Z mentoricami se bomo dobivale enkrat mesečno, od njih pa bomo želele nasvete in pomoč pri doseganju naših zaposlitvenih ciljev.