Nefiks
Četrtek, 9 April 2020

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

NKR

KREPITEV KOMPETENC MLADIH

Mladi in kompetentni top teaser

ZAČNI
TUKAJ

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

  • NKR banner jutranjakava2 720x180 2
  • 2020 NKR banner720x180 2
  • aktualnoaktualno 720px 2
  • banner natecaj karierni heroji jesen 2019 720x180
  • sticisce banner
  • USPOSABLJANJE POLETJE 2019 720x180 1b
  • banner pridruzi se ekipi
  • P EU banner2 720x180

Angleški jezikovni klub se srečuje na spletu

Vabljen v e-Angleški jezikovni klub, ki je namenjen mladim, ki bi radi izboljšali znanje angleškega jezika s pomočjo rojene govorke.

Ker bo z nami Daniella, rojena govorka iz Amerike, je lahko udeležba na jezikovnem klubu odlična priložnost za vse, ki vas v tem letu čaka matura, študirate angleščino ali pa jo zgolj uporabljate v vsakdanjem življenju.

Beri dalje

[prejeli smo] Študentsko delo v obdobju preprečevanja širjenja koronavirusa

Trenutna situacija zelo močno vpliva na ponudbo študentskih del, ki jih je precej manj. Številna podjetja so namreč zaprla svoja vrata, zato tudi dodatne delovne pomoči ne potrebujejo več.
Dela, ki jih podjetja v teh dneh objavljajo in zanje iščejo študente, so v večini povezana s trgovino (npr. pakiranje hrane, dostava, skrb za razkuževanje strank pred trgovskimi centri ipd.,), opažamo, da so se urne postavke zvišale, saj podjetja nujno rabijo pomoč takoj in so zato tudi pripravljena plačati več.

Beri dalje

Dodatni ukrepi Mestne občine Ljubljana ob koronavirosu

V Mestni občini Ljubljana ves čas spremljajo stanje glede epidemije koronavirusa in izvajajo ukrepe skladno z navodili Vlade RS. Do sedaj so sprejeli naslednje ukrepe, pri čemer ravnajo skrbno, odgovorno in samoiniciativno ter pazijo, da ne širijo strahu in ne ustvarjajo panike. 

Vse pozivamo, da se ukrepov skrbno držijo, saj lahko le kot skrbni posamezniki poskrbimo za preprečitev širjenja virusa.

Beri dalje