fbpx Nefiks
Nedelja, 29 November 2020

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

NKR

KREPITEV KOMPETENC MLADIH

Mladi in kompetentni top teaser

ZAČNI
TUKAJ

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

  • nkd banner 2021
  • MDO2 banner 720x180
  • 2020 april druzabne igre banner
  • aktualnoaktualno 720px 2
  • sticisce banner
  • USPOSABLJANJE POLETJE 2019 720x180 1b
  • banner pridruzi se ekipi
  • P EU banner2 720x180

5 nasvetov za učinkovito upravljanje družabnih profilov

UČINKOVITO UPRAVLJANJE DRUŽABNIH PROFILOV

Učinkovito upravljanje družabnih profilov prav zagotovo ni enostavna naloga. To sem ugotovil tudi na jesenskem usposabljanju za Managerja družabnih omrežij v okviru Zavoda Nefiks, ki sta ga sofinancirala Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Beri dalje

Dragica

Pravijo, da je družina temelj. Temelj česa? Temelj vsega. Temelj sveta, življenja, sreče, povezanosti, neprecenljivih trenutkov, podpore, varnosti. Zame je družina temelj vsega, saj vem, da iz nje črpam moč že od samega začetka. Zavedam pa se tudi, da sem jaz svoji družini, družina in zato je prav, da tudi jaz njim vračam vse. Svet, življenje, srečo, povezanost, neprecenljive trenutke, podporo in varnost. Trenutno predvsem varnosti.

Beri dalje

Oktober: mesec programiranja, kodiranja in osvajanja digitalnih veščin

Mesec oktober je po tradiciji tudi na Zavodu Nefiks mesec, ko nekaj ur namenimo programiranju, kodiranju in osvajanju digitalnih veščin. Kljub situaciji tudi letos ni bilo nič drugače. Pobuda Meet and Code se je namreč preselila na digitalni kontinent in tako smo lahko ob upoštevanju vseh navodil uspešno speljali kar tri dogodke.

Beri dalje

Popoldanski s.p.

Popoldanski s.p. je pogovorni izraz, s katerim označujemo fizično osebo oziroma samostojnega podjetnika, ki opravlja dopolnilno dejavnost. Ena izmed ključnih stvari pri popoldanskem podjetništvu je, da prispevkov za socialna zavarovanja ne plačuje sam, ampak je zavarovan iz drugega naslova.

Beri dalje

Z načrtom do nove zaposlitve

Si v zadnjem času tudi ti bil deležen tople dobrodošlice na Zavodu za zaposlovanje? Naj te pomirimo, saj kljub vsemu stresu le to ni nujno konec tvoje sijajne kariere. Zate imamo nekaj nasvetov, kako se v času iskanja službe obraniš stresa in kmalu najdeš novo sanjsko delo.

Beri dalje