Nefiks
Četrtek, 24 Maj 2018
Test1

BREZPLAČNA
USPOSABLJANJA

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

KARIERNO MENTORSTVO

BREZPLAČNO UČENJE JEZIKOV

Vabilo k udeležbi na mladinski izmenjavi Beyond labels

Zavod Nefiks ponuja 5 mladim priložnost za udeležbo na mladinski izmenjavi Beyond labels (LGBT+ Rights), ki bo potekala septembra na Irskem. Jupiiii! 🎉🎊
Gre za projekt Stay Human, ki poteka že tretje leto in v okviru katerega potekajo mladinske izmenjave in druge aktivnosti, ki se osredotočajo na neformalno izobraževanje o človekovih pravicah. Vsako leto je ena mladinska izmenjava namenjena temi pravic LGBT+ skupnosti.

Beri dalje

Nefiks priznanje 2018

Tudi letos bo potekala podelitev Nefiks priznanja za najbolj #mladeinkompetentne na sončni strani Alp! Za pridobitev Nefiks priznanja, ki jih pomo podeljevali v različnih odtenkih žlahtnih kovin, se lahko prijavite tako posamezniki kot organizacije.

Beri dalje

Energijske ploščice kot zdrav način prehranjevanja

Zaključek novega kroga Nefiks zaposlitvenih rešitev v Novi Gorici smo udeleženke zaokrožile z obiskom Občine Ajdovščina. V Ajdovščino smo se odpravile v sklopu delavnice Razgovor s potencialnimi delodajalci, kar je bilo tudi zadnje dejanje rednega dela delavnic.

Beri dalje

Pravni nasveti za prekarce

V Zavodu Nefiks smo se odločili da odgovorimo na nekatera pravna vprašanja prekarnih delavcev. Imena bodo ostala anonimna, zgodbe pa bodo pomagale mladim, ki so se znašli v podobni situaciji.
Če poznate koga, ki bi bil z nami pripravljen deliti svojo izkušnjo s prekarnim delom in pomagati mladim, ki so se znašli v podobni situaciji, ga prosim usmerite naj piše na nina.skalic@nefiks.si.

Beri dalje

Mentorstvo odpira vrata, na katera bi mlada dekleta sicer le trkala

Kolegice o zaposlitvenem položaju mladih žensk razmišljajo vse leto, ne le ob 1. maju, mednarodnem prazniku dela. Tako v okviru številnih aktivnosti Zavoda Nefiks mladim ženskam, iskalkam prve zaposlitve, predvsem s pomočjo sodelujočih mentoric pomagajo odpirati vrata, na katera bi mlade diplomantke sicer le trkale.

Beri dalje

Med prostovoljnim delom se učim in hkrati zabavam

Kako dojemaš svoje prostovoljstvo; kot učenje, zabavo, preganjanje dolgčasa?
Prostovoljstvo dojemam kot dejavnost, s katero lahko pomagam drugim in bogatim svoje izkušnje. Med prostovoljnim delom se učim in hkrati zabavam, spoznavam nove ljudi in teorijo s faksa prenašam tudi v prakso.

Beri dalje