Nefiks
Ponedeljek, 20 Maj 2019
Mladi in kompetentni top teaser

ZAČNI
TUKAJ

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

KARIERNO MENTORSTVO

BREZPLAČNO UČENJE JEZIKOV

  • Optius banner 720x180
  • banner natecaj socialna omrezja theone 2019 720x180
  • P EU banner2 720x180
  • Pridruzi se ekipi Nefiks

Novo on-line Nefiks tutor izobraževanje

Za vse, ki jih zanima Nefiks tutorstvo in ste pripravljeni Nefiks tutorji tudi postati, smo pripravili novo on - line izobraževanje.

Izobraževanje je povsem brezplačno in namenjeno tako tistim, ki želijo izvedeti več o Nefiksu in ga predstavljati, kakor tudi tistim, ki želite z Nefiks ekipo intenzivneje sodelovati tudi v projektih in ostalih aktivnostih. Dobili boste tudi naziv "Nefiks tutor".

Prijava

Beri dalje

JobFair 2012

Te zanima s čim se ukvarjajo slovenska podjetja? Bi rad ugotovil kako do željenega delovnega mesta? Iščeš delo pa ne veš kam in kako? Si želiš štipendije ali mogoče potrebuješ prakso? To in še več te čaka na sejmu v avli Fakultete za elektrotehniko ter Fakultete za računalništvo in informatiko od 7. do 9. maja 2012.

Beri dalje

Trening socialnih veščin 2012

z5Društvo CPM vabi na letni Trening socialnih veščin 2012, ki se bo zgodil v mesecu juliju (med 6. in 11. 7. 2012). Podali se boste v vas Soča, ki se nahaja nedaleč od Trente, v idilični neokrnjeni naravi. Cena šestdnevnega TSV je 65€, v ceno pa je vključeno vodenje treninga, prehrana, nočišče in prostočasne aktivnosti (izleti, igre, sprehodi ipd.)

Beri dalje

Zgrabi priložnost, ujemi prihodnost!

mrežaVabljeni na 2. akademijo aktivnega državljanstva in podjetništva, ki bo potekala od petka, 11. maja, do nedelje, 13. maja, v Mariboru. Skupaj z uglednimi gosti bodo na številnih predavanjih in okroglih mizah načeli ključna vprašanja slovenske in evropske prihodnosti.

Beri dalje

Kaj meniš ti?

Vabljeni, da pomagate pri zaključnem vrednotenju projekta ZAvedno MLADI! Ekipa ZAvedno mladi je namreč pripravila spletno anketo, s katero želi ugotoviti, kakšen odnos do tem mladih imajo različne javnosti ter preveriti učinke aktivnosti, ki so jih izvajali v času projekta.

Vabijo vas, da jo do 7. maja izpolnite ter jim tako s svojimi ocenami in komentarji pomagate pripraviti sliko o uspešnosti projekta.

Beri dalje