Nefiks
Četrtek, 20 Junij 2019

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Mladi in kompetentni top teaser

ZAČNI
TUKAJ

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

KARIERNO MENTORSTVO

BREZPLAČNO UČENJE JEZIKOV

  • jezikovni tabori 720x180
  • nefiks karierni tabor 720X180
  • Optius banner 720x180
  • banner pridruzi se ekipi
  • P EU banner2 720x180
  • peterle h 1

EU-MOVE

Spletni portal, namenjen vsem, ki si želijo v okviru svojega poklicnega usposabljanja ali kariere opravljati pripravništvo v tujini. Portal podpira tudi podjetja in mentorje, ki želijo ponuditi pripravništvo in usmerjatti mlade pri njihovem osebnem in profesionalnem razvoju. 

Vir: Eurodesk

Pobuda Priložnosti za mlade

Pobuda vsebuje ukrepe za leti 2012 in 2013, s katerimi naj bi zmanjšali brezposelnost mladih. Je del pobude za izobraževanje in zaposlovanje Mladi in mobilnost. Spodaj si lahko prebereš nekaj ključnih ukrepov in programov, ki so namenjeni mladim. Na spletni strani Evropske komisije pa si lahko ogledaš tudi video predstavitev.

Beri dalje

Video natečaj Europemobility 2012

Na natečaju lahko sodelujejo vsi, ki so se v tujini udeležili študijskega programa, mladinske izmenjave ali so delali v tujini in bi o tem radi povedali zanimivo zgodbo. Prijavitelji naj posnamejo video, dolg največ tri minute, ki opisuje največji izziv, ki so ga doživeli v času bivanja v tujini, najpomembnejšo izkušnjo in najbolj zabavno situacijo, v kateri so se znašli. 

Beri dalje

Facebook fotografski natečaj “Information Right Now!”

Z namenom povečati ozaveščenost med mladimi, odločevalci in mediji o mladinskem informiranju in pravici dostopa mladih do informacij, ERYICA v partnerstvu s Svetom Evrope organizira fotografski natečaj “Information Right Now!” Na natečaj se lahko prijavijo mladi s fotografijami, ki s svojim sporočilom podpirajo cilje kampanje “Information Right Now”. Prijavljenim bodo razdeljene bogate nagrade. Če želite sodelovati, “všečkajte” Facebook stran kampanje “Information Right Now”, posnemite fotografijo na temo “mladi sprašujejo” in jo naložite na spletno stran. 

Beri dalje

Art Stays 2012 vabi mlade umetnike

Mednarodni festival sodobne umetnosti Art Stays odpira glavni oder na Slovenskem trgu umetnikom mlajšim od 35 let za predstavitev avdio-vizualnih performansov. Mednarodni festival sodobne umetnosti Art Stays, eden najpomembnejših festivalov sodobne umetnosti v Evropi, se bo odvijal že deseto leto zapored, četrtič v sklopu poletnih festivalov Art Ptuj in združil sodobne, predvsem vizualne umetnike iz celega sveta.

Letošnji festival bo potekal pod sloganom DISPLAY (zaslon / prikaži!). Beseda Display ima veliko pomenov in prav vsi se skladajo z namero festivala. Je izložba, prostor in dialog, ki smo ga vzpostavili z mnogimi umetniki, ki bodo na Ptuju na ogled postavili svoja dela, izvedli performans ali gostovali v umetniški rezidenci in ustvarjali v najstarejšem slovenskem mestu.

Beri dalje

Uspešno zaključen Kamp socialnih inovacij

Petindvajset entuziastičnih mladih socialnih inovatorjev se nas je prejšnji vikend zbralo  na kampu socialnih inovacij na Jesenicah, kjer smo 'prevetrili' možgane in se lotili priprave treh inovativnih projektov, ki so zmagali na razpisu za najboljše predloge za spletne inovacije, ki rešujejo določen družben problem mladih. Namen projekta je med drugim tudi spodbujanje inovativnosti na področju družbeno odgovornih dejavnosti in socialne ekonomije ter povezati ljudi iz različnih strok in interesov z namenom medsebojnega sodelovanja za izvedbo kreativnih idej. 

Beri dalje