Nefiks
Četrtek, 20 Junij 2019

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Mladi in kompetentni top teaser

ZAČNI
TUKAJ

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

KARIERNO MENTORSTVO

BREZPLAČNO UČENJE JEZIKOV

  • jezikovni tabori 720x180
  • nefiks karierni tabor 720X180
  • Optius banner 720x180
  • banner pridruzi se ekipi
  • P EU banner2 720x180
  • peterle h 1

MINT natečaj

V jezikovnem centru MINT International House Ljubljana v sklopu svetovne akcije ob 50-letnici prvega International House tečaja o metodiki in didaktiki za poučevanje angleščine organizirajo natečaj z glavno nagrado tečaj Cambridge CELTA, vredno skoraj 1.200 EUR (Certificate in English Language Teaching to Adults).

Na natečaj se lahko prijavijo mladi, ki odlično obvladajo angleščino in niso zaposleni: študenti, absolventi angleščine ali katere druge smeri, starejši od 20 let; diplomanti angleščine ali katerekoli druge smeri; mladi z odličnim znanjem angleščine.

Beri dalje

Priložnost za nov vpis v Nefiks - Poletna šola FRI!

Fakulteta za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani (FRI) bo letos že šestič zapored v času šolskih počitnic izvedla povsem brezplačne delavnice Poletne šole FRI. Devet delavnic Poletne šole FRI je namenjenih srednješolcem in študentom, ki želijo izpopolniti in nadgraditi svoje znanje s področja računalništva, informatike in razvoja aplikacij na zanimiv in zabaven način.

Beri dalje

Novo on-line Nefiks tutor izobraževanje

Za vse, ki jih zanima Nefiks tutorstvo in ste pripravljeni Nefiks tutorji tudi postati, smo pripravili novo on - line izobraževanje.

Izobraževanje je povsem brezplačno in namenjeno tako tistim, ki želijo izvedeti več o Nefiksu in ga predstavljati, kakor tudi tistim, ki želite z Nefiks ekipo intenzivneje sodelovati tudi v projektih in ostalih aktivnostih. Dobili boste tudi naziv "Nefiks tutor".

Prijava

Beri dalje

JobFair 2012

Te zanima s čim se ukvarjajo slovenska podjetja? Bi rad ugotovil kako do željenega delovnega mesta? Iščeš delo pa ne veš kam in kako? Si želiš štipendije ali mogoče potrebuješ prakso? To in še več te čaka na sejmu v avli Fakultete za elektrotehniko ter Fakultete za računalništvo in informatiko od 7. do 9. maja 2012.

Beri dalje

Trening socialnih veščin 2012

z5Društvo CPM vabi na letni Trening socialnih veščin 2012, ki se bo zgodil v mesecu juliju (med 6. in 11. 7. 2012). Podali se boste v vas Soča, ki se nahaja nedaleč od Trente, v idilični neokrnjeni naravi. Cena šestdnevnega TSV je 65€, v ceno pa je vključeno vodenje treninga, prehrana, nočišče in prostočasne aktivnosti (izleti, igre, sprehodi ipd.)

Beri dalje