Nefiks
Četrtek, 28 Maj 2020

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

NKR

KREPITEV KOMPETENC MLADIH

Mladi in kompetentni top teaser

ZAČNI
TUKAJ

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

  • 2020 NKR banner720x180 2
  • 2020 april druzabne igre banner
  • aktualnoaktualno 720px 2
  • sticisce banner
  • USPOSABLJANJE POLETJE 2019 720x180 1b
  • banner pridruzi se ekipi
  • P EU banner2 720x180

Začetek zaposlitvenega kluba v Novi Gorici

DSC 0408V torek, 13. 11. 2012, je v mladinskem centru v Novi Gorici v okviru projekta »Služba me ne išče« začel delovati zaposlitveni klub. Na prvem srečanju so se udeleženci spoznali in se pogovarjali o svojih pričakovanjih ter željah glede projekta, aktivno pa so se lotili tudi že načrtovanja prihodnjih aktivnosti.  V prihodnjih šestih mesecih si želijo klubovci predvsem izpiliti svoj življenjepis, spoznati čim več potencialnih delodajalcev in perspektivnih podjetij. Pri tem jim bodo pomagali izkušeni mentorji Iva Devetak, psihologinja Marina Marinčič in samostojni podjetnik Edbin Skok.

Plačano pripravništvo na Evropskem mladinskem forumu

Evropski mladinski forum (European Youth Forum) zaposli pripravnika v Bruslju. Zadolžen bo za pripravo za nadzor in komunikacijo programskih dokumentov Evropskega mladinskega foruma. Pripravništvo traja 6 mesecev in je plačano 1600 EUR bruto mesečno. Delo se začne v januarju 2013. Zahtevana izobrazba iz političnih ved, socialnih ved, prava, novinarstva, komunikacije ali podobnih študijev. Prijava je možna do 25. 11. Poglej več informacij na tej povezavi in se prijavi.

Vir: Mladiplus

Za in proti, zavod za kulturo dialoga vabi na dva dogodka

Za in proti, zavod za kulturo dialoga v sodelovanju z Debatnim klubom Fakultete za upravo organizirata ACTA/IDAS 2012 ŠTUDENTSKI DEBATNI TURNIR kot eno od aktivnosti projekta ACTA – Active citizens take action. Udeležencem projekta iz Slovenije, Portugalske, Češke, Romunije, Makedonije in Hrvaške so se pridružili še študentje debaterji in debaterke ter njihovi profesorji iz več kot 15 držav Evrope, Severne in Južne Amerike, Azije.

Beri dalje

Vpliv neformalnega izobraževanja v mladinskih organizacijah na zaposljivost mladih

Evropski Mladinski forum je predstavil novo študijo “Vpliv neformalnega izobraževanja v mladinskih organizacijah na zaposljivost mladih”, ki jo je izvedel v sodelovanju z Univerzo v Bathu in agencijo GHK Consulting.

Študija je nastala na podlagi posveta z 245 mladinskimi organizacijami in raziskave, na katero se je odzvalo 1300 mladih ter fokusnih skupin z zaposlovalci iz vse Evrope. Na posvetu je sodelovala tudi evropska pisarna Eurodesk.

Beri dalje

Program »Fellowship for intellectual exchange« 2013–2014

Veleposlaništvo Japonske vabi k prijavi na razpis za štipendije Japonske fundacije »Fellowship for Intellectual Exchange«. Program izbranim intelektualcem omogoča obisk Japonske ter opravljanje samostojnega raziskovalnega dela na izbrano temo in mreženje. Na razpis se lahko prijavijo raziskovalci (razen dodiplomskih in podiplomskih študentov), novinarji in strokovnjaki s področja humanistike ali družboslovja ter posamezniki s praktičnimi izkušnjami v medijih in neprofitnih organizacijah.

Beri dalje

CeGd ponuja obvezno prakso


CeGD-logoCenter za podporo razvoju eUpravljanja (CeGD) k sodelovanju vabi študente družboslovnih smeri za podporo pri urejanju digitalne knjižnice CeGD. Delo bi potekalo na sedežu CeGD na Dunajski 104 v Ljubljani, več informacij pa boste dobili na predstavitvenem sestanku. Nudimo možnost opravljanja obvezne prakse. Spletna stran CeGD.

Beri dalje