Nefiks
Ponedeljek, 25 Maj 2020

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

NKR

KREPITEV KOMPETENC MLADIH

Mladi in kompetentni top teaser

ZAČNI
TUKAJ

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

  • 2020 NKR banner720x180 2
  • 2020 april druzabne igre banner
  • aktualnoaktualno 720px 2
  • sticisce banner
  • USPOSABLJANJE POLETJE 2019 720x180 1b
  • banner pridruzi se ekipi
  • P EU banner2 720x180

Priložnost za službo

Zavod K6/4 razpisuje delovno mesto managerja projekta Kiberpipa. Delovno mesto obsega: upravljanje človeških, materialnih in finančnih virov; sodelovanje pri načrtovanju izvedbe programa; koordinacija izvedbe programa; pridobivanje nepovratnih sredstev; priprava razvojnih projektov.

Beri dalje

Sodelovanje na področju mladinske politike v JV Evropi

Zavod MOVIT razpisuje 3 mesta za sodelovanje na simpoziju Sodelovanje na področju mladinske politike v JV Evropi: priznavanje neformalnega ucenja in mladinskega dela, ki bo potekal od 1. do 3. oktobra 2012 v Tirani, Albanija. Simpozij je odprt za 80 udeležencev predvsem iz držav Jugovzhodne Evrope, vendar tudi iz drugih evropskih držav ter Vzhodne Evrope in Kavkaza, ki imajo ustrezne izkušnje na področju in ki so motivirani za pridobivanje dodatnih znanj.

Beri dalje

Bodi UP – Sodeluj v natečaju za iskanje glagola

Slovenska filantropija z novo kampanjo Bodi UP pripravlja natečaj za novi slovenski glagol za prostovoljsko delo in najboljši esej na temo prostovoljstva. Slovenska filantropija želi z natečajem spodbuditi širšo debato o slovenskem prostovoljstvu, njegovi vlogi v družbi in koristi za posameznika. Namen je, da najmlajše starostne skupine skozi svoja razmišljanja dojamejo širino prostovoljskega dela, ki sega od ene najstarejših oblik – prostovoljnega gasilstva – do aktualnih aktivnosti v podobi akcij Očistimo Slovenijo in Dan za spremembe.

Beri dalje

Seminar za mlade novinarje v Bruslju

Evropski parlament v sodelovanju z organizacijo European Youth Press (EYP) organizira seminar za mlade novinarje, ki bo med 16. in 18. oktobrom v Evropskem parlamentu v Bruslju. V času seminarja se bo lahko sto udeležencev iz vse EU iz prve roke seznanilo s politikami in delovanjem Parlamenta ter sodelovalo v različnih delavnicah in razpravah s poslanci, profesionalnimi novinarji in medijskimi strokovnjaki.

Beri dalje

Prva EURES zaposlitev

Generalni direktorat Evropske komisije za zaposlovanje je objavil javni razpis za sofinanciranje pripravljanih ukrepov na področju podpore mladim iskalcem zaposlitve v drugi državi članici na eni ter ponudnikom služb na drugi strani. Na razpis se lahko prijavijo organizacije na področju zaposlovanja (javne in zasebne) iz držav članic EU, ki izpolnjujejo razpisne pogoje.

Komisija bo sofinancirala do 95% upravičenih stroškov, pri čemer se 80% nameni za mlade in delodajalce, 20% pa prijaviteljski organizaciji za izvedbo projekta. Podprtih bo od 3 do 8 projektov, zaprosite lahko za največ milijon EUR.

Beri dalje