Nefiks
Četrtek, 9 April 2020

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

NKR

KREPITEV KOMPETENC MLADIH

Mladi in kompetentni top teaser

ZAČNI
TUKAJ

priznanje-2014-500px-new

SODELUJ Z NAMI

kolegice-500px-new2

ZAPOSLOVANJE MLADIH ŽENSK

podjetni-petki-500px-new2

ZA DIJAKE

Test1

POJDI Z NAMI V TUJINO

  • NKR banner jutranjakava2 720x180 2
  • 2020 NKR banner720x180 2
  • aktualnoaktualno 720px 2
  • banner natecaj karierni heroji jesen 2019 720x180
  • sticisce banner
  • USPOSABLJANJE POLETJE 2019 720x180 1b
  • banner pridruzi se ekipi
  • P EU banner2 720x180

Priložnost za prakso

internshipAgencija Evropske unije za temeljne pravice dvakrat letno ponuja možnost plačane prakse: med 16. januarjem in 30. junijem in med 1. julijem in 31. decembrom. Namen prakse je omogočiti praktikantom pridobivanje delovnih izkušenj na področju upravljanja sodelovanj, ki se ukvarjajo s temeljnimi pravicami na evropski ravni. Na tan način prakikanti spoznajo delovanje agencije ter svoje znanje, ki so ga pridobili tekom študija, uporabijo v praksi.

Beri dalje

Gremo v EU?

edition74focusMinistrstvo za javno upravo je objavilo informacije o zaposlitvenih možnostih, študiju in pripravništvu v EU v letu 2012. Tudi letos bo v Bruslju potekal EU Studies Fair, in sicer 11. in 12. februarja. EU Studies Fair je dvodnevni izobraževalni sejem in družabni dogodek. V središču Bruslja se torej srečujejo perspektivni študentje, univerze in druge akademske ustanove, ki ponujajo podiplomske študije evropskih in mednarodnih odnosov, poslovnih ved in prava. Za obiskovalce je vstop brezplačen. 

Beri dalje

11. TRIMOVE RAZISKOVALNE NAGRADE

trn 2012_banner_kvadrat_sloTrimo je objavil razpis za najboljša diplomska, specialistična, magistrska dela in doktroske disertacije v Avstriji, Bosni in Hercegovini, na Češkem, v Črni gori, na Hrvaškem, v Italiji, na Madžarskem, v Nemčiji, na Poljskem, v Sloveniji, na Slovaškem, v Srbiji, Španiji, Turčiji in Veliki Britaniji. Razpis je namenjen spodbujanju raziskovalnega dela dodiplomskih in podiplomskih študentov na vseh področjih, ki so razvojno pomembna in zanimiva za podjetje Trimo.

Beri dalje

Prostovoljno v Nemčijo!

VOLUNTARIATvertikalVar2QNemška partnerska organizacija še vedno išče dva prostovoljca za delo v tamkajšnji SCI pisarni. Projekt je že odobren, tako da se iščeta dva prostovoljca, ki jima koordinacija ter delo v pisarni ni tuje, svoje znanje pa bi rada obogatila znotraj mednarodnega kolektiva. Delo se začne 15.2.2012 in traja 12 oziroma 14 mesecev.

Pa ne pozabite vpisati v razdelek Prostovoljstvo v Nefiksu ;)

Beri dalje

Prijavi svojo diplomo na MSS

UniversityCap DiplomaMladinski Svet Slovenije (MSS) razpisuje MSS nagrado za najboljšo diplomsko oziroma magistrsko nalogo s področja mladih za leto 2011. V obeh kategorijah bodo podelili MSS nagrado; in sicer v 1. kategoriji 400 evrov bruto in v 2. kategoriji 300 evrov bruto.

Rok prijave je 13. 2. 2012.

Beri dalje

Moje prvo e-izobraževanje ali kako sem postala Nefiks tutorka

Novopečena Nefiks tutorka Mateja Riher o tem, kako je postala tutorka ...

Ko sem zaključila zbiranje ocen, inskripcij in frekvenc v svojem študijskem indeksu, sem prišla na idejo, da bi lahko kaj zapisala še v drugačen indeks – Nefiks. Tako sem si letos poleti preko spletne strani naročila to modro knjižico in se obenem prijavila tudi na spletno različico - e-nefiks. Začela sem razmišljati, kaj vse bo našlo svoje mesto v neformalnem indeksu, ravno sredi svojega navdušenja pa sem na facebooku (ja, tudi v »knjigi obrazov« je marsikaj koristnega) zasledila, da Portal Talentiran.si pripravlja on-line izobraževanje za Nefiks tutorje.

Beri dalje