Nefiks
Petek, 22 September 2017
Test1

NEFIKS
PETKE

Test1

Mednarodni projekti - pojdi z nami v tujino

kolegice-500px-new2

KOLEGICE - zaposlovanje mladih, visoko izobraženih žensk

podjetni-petki-500px-new2

Karierni klubi za mlade

priznanje-2014-500px-new

NEFIKS TUTORJI

KARIERNO MENTORSTVO

KARIERNO MENTORSTVO

 

 

 

 

 

Karierni tabor 2017

Od 28. do 30. avgusta 2017 je v prostorih Četrtnega mladinskega centra Zalog potekal Nefiksov karierni tabor za srednješolce. Karierni tabor je letos že četrto leto zapored potekal z namenom pomagati dijakom pri izbiri prave študijske smeri oziroma poklica.

Beri dalje

Pridi h Kolegicam po mentorico in spiši svojo zgodbo o uspehu tudi ti!

·         Si mlada iskalka prve zaposlitve ali študentka višjih letnikov?
·         Si želiš mentorskega sodelovanja z uspešno žensko, ki deluje na podobnem poklicnem področju, kot bi tudi ti rada v prihodnosti delovala?  
·         Bi rada bolj suvereno vstopila na trg dela?

Če si na zgoraj navedena vprašanja odgovorila pritrdilno, te vabimo, da se nam pridružiš v projektu Kolegice ter postaneš udeleženka kluba v Ljubljani, Postojni, Luciji ali na Vrhniki!
Prijave zbiramo do petka, 29. septembra 2017,  TUKAJ!

Beri dalje

Nefiksova popotnica osnovnošolcem in dijakom ob 1. šolskem dnevu: Šola je pot, in ne cilj!

Zavod Nefiks ob 1. šolskem dnevu želi vsem učencem, učiteljem in staršem obilo uspehov in močno voljo pri premagovanju vseh ovir na izobraževalni poti. Ob pričetku šole učencem sporočajo, da je izobraževanje pot do cilja in ne cilj sam po sebi, zato naj ne zapostavljajo priložnosti, ki se jim odpirajo skozi neformalno izobraževanje. Človekove osebnosti, ki je pri vsem skupaj ključna, ne oblikuje zgolj šola, temveč cela paleta dejavnosti ob katerih mladi lahko razvijejo in preizkušajo svoje talente. In ker je razvijanje lastne identitete, talentov in sposobnosti najboljše razvijati v družbi, jih vabijo v brezplačne Nefiks karierne klube.

Beri dalje

Postani vodja projekta Kolegice v svojem lokalnem okolju!

Želiš v sodelovanju z mentorico narediti korak naprej na svoji zaposlitveni poti? Si želiš izkušenj z vodenjem skupine? Bi rada razširila svojo socialno mrežo ter spoznavala uspešne ženske, ki delujejo na poklicnem področju, ki te zanima? Ne odlašaj in klikni na gumb za prijavo!

Beri dalje