fbpx
Tadeja navdušeno o uspešno opravljeni praksi na Si.mobilu!

| Zaposlitveni klubi za mlade

Tadeja Novak, članica Zaposlitvenega kluba Murska Sobota, nam je ob zaključku uspešno opravljene prakse v murskosoboški poslovalnici Si.mobil povedala:
"Opravljanje prakse v murskosoboški poslovalnici na Si.mobilu mi je bilo v veliko veselje in na novo pridobljena izkušnja. Spoznala sem, kako poteka delo v poslovalnici in utrdila svoje komunikacijske sposobnosti ter se naučila, kako zelo pomemben je prvi stik s stranko. Celoten kolektiv je super, so ustrežljivi, prijazni ter pozitivno naravnani. V veselje mi je bilo sodelovati s takšno ekipo."

Zavod Nefiks ob podpori znamke ORTO nadaljuje s tretjo sezono Zaposlitvenih klubov za mlade, s katerimi mladim pomaga pri povečanju njihove zaposljivosti. S sodelovanjem v zaposlitvenih klubih je 51 mladih, ki so bili vključeni v projekt v prvi in drugi sezoni, dobilo delo. V prvem krogu tretje sezone zaposlitveni klubi delujejo od oktobra 2014 do januarja 2015 v Ljubljani, Mariboru, Murski soboti, Mariboru in Novem mestu.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00