fbpx
  • Delavnice
  • Mreža Vključen.si vabi na delavnico Kavarna z razgledom
Mreža Vključen.si vabi na delavnico Kavarna z razgledom

| Delavnice

Razmišljaš o samostojni poti družbeno-odgovornih inovacij?Te veseli dinamično delo v nevladnih organizacijah? Želiš spoznati potencialne projektne partnerje s področja socialnega varstva?

Privošči si krepilno skodelico znanj izkušenih predavateljev! Razvij svojo karierno idejo od zrna do poživljajočega napitka!

Mreža Vključen.si – mreža za socialno vključenost podpira mlade zaposlene in prostovoljce v nevladnih organizacijah ter jih združuje v iskanju inovativnih idej. V sklopu brezplačnih 5 mesečnih srečanj bomo mlade do 30. leta, ki želijo delovati v nevladnih organizacijah, opremili s ključnimi znanji, ki jih mora imeti vsak nevladnik.

Prvič v četrtek, 29. januarja 2015, med 9. in 11. uro v Skuhni v centru Ljubljane na Trubarjevi 56. Na prvem kavarniškem srečanju SKRIVNOSTI RAZPISOV IN PROJEKTOV bomo spoznavali financiranje nevladnih organizacij, skrivnosti razpisov in fundraisinga.

Z nami bo Darja Sekula Krstič, ki ima večletne izkušnje pri pisanju projektnih prijav in vodenju projektov, ocenjevanju prijav in svetovanju.

PRIJAVNICA

V naslednjih srečanjih bomo skupaj razmišljali ob iztočnicah za naslednje teme: zagovorništvo, delo z ljudmi in vodenje projektov.

Odločitev, ki vključuje! Aroma, ki ostane …

Kontakt:

Mreža za socialno vključenost - Vključen.si

Kristanova ulica 1,1000 Ljubljana

E-naslov: info@vkljucen.si Telefon: 030 646 943


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00