fbpx
  • Delavnice
  • Če bi radi spoznali kaj Nefiks ponuja, potem le berite naprej
Če bi radi spoznali kaj Nefiks ponuja, potem le berite naprej

| Delavnice

Vabimo vas k prijavi na brezplačno Nefiks delavnico, ki je namenjena srednjim šolam, ki spodbujajo dijake k aktivnemu delovanju in pridobivanja neformalnega znanja še preden vstopijo na trg dela.

Neformalno učenje pomaga mladim, da se ves čas  izpopolnjujejo, bogatijo zaposlitveno pismenost in nenazadnje tudi razvijajo vseživljenjsko karierno orientacijo.

Mladim želimo zato ponuditi Nefiks knjižico ali e-Nefiks, kjer imajo možnost beležiti vsa neformalno pridobljena znanja, kot pripomoček nabiranja kompetenc za ustvarjanje portfolia in priporočil mentorjev za lažje iskanje bodoče zaposlitve. 

45 minutna delavnica obsega predstavitev:

- pomena neformalnega znanja
- pomena in uporabe e-Nefiks-a
- cilja Zavoda Nefiks

Vaše prijave zbiramo TUKAJ.

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00