fbpx
  • Delavnice
  • Drugo srečanje Kavarne z razgledom
Drugo srečanje Kavarne z razgledom

| Delavnice

Mreža Vključen.si vabi na drugo srečanje Kavarne z razgledom: ABC DELOVNEGA PRAVA, ki bo v četrtek, 19. februarja 2015, med 9. in 11. uro v Skuhni, Trubarjeva 56, Ljubljana. Seznanili se bomo s pravicami zaposlenih, sklepanjem pogodb o zaposlitvi, prenehanjem delovnih razmerij, delom preko drugih pogodb, prostovoljnim delom in drugimi pomembnimi delovnopravnimi vprašanji za zaposlene in prostovoljce v NVO.


PRIJAVNICA

Z nami bo Živa Štiglic, univerzitetna diplomirana pravnica in pravna svetovalka na mreži Vključen.si, ki izvaja individualna in skupinska mentorstva s področja delovnega prava ter sodeluje pri številnih zagovorniških projektih. Dodatno se je na področju zagovorništva usposabljala pri organizaciji Intrac, ki je v mednarodnem merilu specializirana za usposabljanje za NVO na tem področju.

Mreža Vključen.si – mreža za socialno vključenost podpira mlade zaposlene in prostovoljce v nevladnih organizacijah ter jih združuje v iskanju inovativnih idej. V sklopu 5 mesečnih srečanj bomo mlade do 30. leta, ki želijo delovati v nevladnih organizacijah, opremili s ključnimi znanji, ki jih mora imeti vsak nevladnik.

Razmišljaš o samostojni poti družbeno-odgovornih inovacij? Te veseli dinamično delo v nevladnih organizacijah? Želiš spoznati potencialne projektne partnerje s področja socialnega varstva?

Pridruži se nam na jutranjih srečanjih, na katerih bomo ob kavi in rogljičku gostili priznane strokovnjake in skupaj z njimi stopi na svojo unikatno karierno pot.

Kavarne so od svojega začetka predstavljale središče intelektualnega in družabnega življenja. Poživljajoči napitek razvija davne ideje in prebuja nove. Kavarna z razgledom predstavlja znanja in izkušnje ljudi, ki so na pot iskanja zaposlitve stopali pred nami in nam tako odstirajo nova obzorja.

Razvij svojo karierno idejo od zrna do poživljajočega napitka!

Odločitev, ki vključuje! Aroma, ki ostane ...

PssT! Srečanja in kava s prigrizkom so brezplačni! ;) Za informacije in prijave nas pokliči na telefon: 030 646 943 ali nam piši na: info @ vkljucen.si. Spremljaj nas na spletni strani www.vkljucen.si ali nas všečkaj na naši Facebook strani https://www.facebook.com/vkljucensi.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00