fbpx
  • Delavnice
  • Vabljeni na ''P.R.A.V.I. dogodek'', v petek, 27. februarja 2015, ob 13. uri
Vabljeni na ''P.R.A.V.I. dogodek'', v petek, 27. februarja 2015, ob 13. uri

| Delavnice

 
Zaposlitveni klub za mlade Maribor
in Zavod Nefiks
vas vabita na dogodek
''P.R.A.V.I. – Praktične rešitve vaših aktualnih in praktičnih izzivov''.
Dogodek bo v petek, 27. februarja 2015, ob 13. uri
v prostorih podjetja ACADEMIA d.o.o., Glavni trg 17/b, Maribor.

Mravljinčki vznemirjenja, ko naletiš na nov izziv na tvoji poti. Preizkušanje različnih tehnik, ko se izziva vsakič lotiš malo drugače, z drugega kota ga zaobjameš in nato vrtaš, brusiš, piliš, pomanjšaš ga na mikro in ga ocenjuješ s pozicije makro. Sodelovanje z ljudmi, ki imajo dovolj poguma za to, da mislijo po svoje – drugače, out of the box. Usvajanje novih komunikacijskih spretnosti in veščin timskega dela. Vam zveni znano? Morda preizkušeno? Bi radi to enkrat zares naredili in ne samo govorili o tem, da bi, ... ?


Potem se nam pridružite na dogodku P.R.A.V.I., ki ga organiziramo zagnani člani Zaposlitvenega kluba za mlade Maribor. Posebej ste vabljeni vsi mladi iskalci zaposlitve; tisti, ki zaposlitev že aktivno iščete in tisti, ki se na to dejanje že pripravljate (torej dijaki in študentje). Na dogodku boste lahko na inovativen način prišli v stik s podjetji, vašimi potencialnimi sodelavci in delodajalci, ki bodo za vas pripravili aktualen in praktičen izziv z njihovega delovnega področja. V ''mini podjetniškem izzivu'' boste iskali različne možnosti in nove rešitve. V drugem delu dogodka se boste lahko udeležili krajših kariernih zmenkov z naslovom ''bistvo v petih minutah'', kjer boste predstavnike podjetij lahko tudi pobliže spoznali. Dogodek je brezplačen, je pa za udeležbo na dogodku obvezna predhodna prijava.

Več informacij o poteku dogodka, udeleženih podjetjih in prijava na dogodek so zbrani tukaj.

Prijave so možne najkasneje do srede, 25. februarja 2015. Število mest na dogodku je omejeno.

Za več informacij smo vam na volju na elektronskem naslovu: ZKmaribor@gmail.com ali na telefonski številki: 031/804-906.


Zavod Nefiks ob podpori znamke ORTO nadaljuje s tretjo sezono Zaposlitvenih klubov za mlade, s katerimi mladim pomaga pri povečanju njihove zaposljivosti. Sodelovanje v zaposlitvenih klubih je 72 mladim prineslo zaposlitev. V tretji sezoni so zaposlitveni klubi že delovali med oktobrom in januarjem v Ljubljani, Mariboru, Novem mestu, Zagorju ob Savi in Murski soboti, od januarja do maja pa v Ljubljani, Mariboru, Celju in Novem mestu.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00