fbpx
Delo MeNE išče 2015

| Delavnice

Karierni center Ekonomske fakultete v Ljubljani (CERŠ – Center za razvoj in svetovanje študentom) v sodelovanju s študentskim društvom Management Group organizira že 12. karierni dan Delo MeNE išče, ki bo potekal 15. aprila 2015, med 8:30 in 17:50 na Ekonomski Fakulteti v Ljubljani.
Namen letošnjega kariernega dne je seznaniti študente z zaposlitvenimi možnostmi in načinom kadrovanja uveljavljenih slovenskih in mednarodnih podjetij ter povečati zaposlitvene možnosti naših študentov in diplomantov, s poudarkom na pridobivanju znanj in veščin, ki jih na karierni poti - poleg formalno pridobljenih znanj v času študija – študenti še potrebujejo. Prav tako želimo študentom povedati, kdo oz. katere inštitucije jim na poti do zaposlitve lahko pomagajo, tako z vidika zaposlovanje doma, kot tudi v tujini.

V ta namen smo pripravili 21 predavanj, na katerih boste izvedeli, kaj bodoči delodajalci pričakujejo od vas, kako se pripraviti na prvi stik z delodajalcem, kako postopati pri iskanju zaposlitve v tujini ter pomembne značilnosti trga dela v Sloveniji in tujini.

POZOR: Udeležba na posameznih predavanjih v sklopu DMI 2015 se bo udeležencem štela za delno priznavanje izpita pri predmetu Razvoj poslovnih spretnosti.
Udeležba na dogodku je sicer brezplačna, vendar se je zaradi omejitve prostora na posamezne delavnice in okroglo mizo potrebno prijaviti. 

PRIJAVA

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00