fbpx
Vabilo na P.R.A.V.I. Novo mesto

| Zaposlitveni klubi za mlade

Člani zaposlitvenega kluba Novo mesto te vabimo na karierni dogodek P.R.A.V.I., ki se bo odvil v torek, 21. aprila 2015, med 9. in 14. uro v prostorih Visoke šole za upravljanje in poslovanje Novo mesto (Na Loko 2, 8000 Novo mesto).


Dogodek P.R.A.V.I. je namenjen aktivnemu spoznavanju mladih z delodajalci. Pri tem želimo med mladimi spodbuditi kreativno mišljenje in inovativne pristope reševanja izzivov ter ti omogočiti, da svojo usposobljenost in kompetence dokažeš pred potencialnimi delodajalci.
Dogodek v Novem mestu bo že 6. v tem sklopu, tokrat pa
bodo vam, mladim iskalcem zaposlitve, postavljali izzive Adecco, Adria Mobil, Arex, Društvo za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto, Kmetijska zadruga Krka, Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano, Razvojno izobraževalni center Novo mesto, Si.mobil Novo mesto in Yurena.

Najprej ti bosta predstavnici agencije Adecco pregledali in pomagali izboljšati življenjepis, nato sledi reševanje izzivov s predstavniki podjetij, na koncu pa karierni zmenki.

Če želiš vzpostaviti stik z delodajalci in se dokazati, se nam pridruži na dogodku P.R.A.V.I.! Vstopnine ni, na dogodek pa se je potrebno prijaviti na tem spletnem obrazcu do nedelje, 19. aprila. Ne odlašaj predolgo, saj so mesta omejena.

Za več informacij nam piši na: zaposlitveniklubnm@gmail.com

Veselimo se srečanja s tabo!

Udeleženci zaposlitvenega kluba Novo mestoPROGRAM:

Ura

Dogajanje

Vsebina

Namen

 9.00–10.00

Pregled življenjepisov

Strokovni pregled življenjepisov s strani predstavnic Adecca.

Omogočiti udeležencem povratno informacijo o preglednosti in kvaliteti življenjepisa.

10.00–11.00

Sprejem udeležencev

Registracija udeležencev in priprava na izziv.

Sprejem udeležencev, predstavitev izzivov in priprava na izziv.

10.50–11.00

Sprejem delodajalcev

Sprejem predstavnikov podjetji.

Seznanitev predstavnikov podjetij s potekom dela.

11.00–11.10

Uvodni nagovor

Uvodni nagovor s predstavitvijo predstavnikov podjetij.

Predstavitev programa, predstavnikov podjetij in Zaposlitvenega kluba Novo mesto ter projekta SMNI.

11.10–12.30

MINI IZZIV

Glede na področja se udeleženci razdelijo v skupine in rešujejo izziv izbranega podjetja. Po koncu reševanja sledi kratka predstavitev rezultatov.

S povezovanjem znanj in svežih idej mladih ter strokovnostjo in izkušnjami delodajalcev oblikovati predloge za zastavljene izzive.

12.30–13.15

"POVABI ME NA KAVO"

Karierni zmenki z delodajalci.

Priložnost za spoznavanje mladega potencialnega kadra.

13.15–14.00

Zaključek

Neformalni del

Zahvala in vabilo k neformalnemu delu.
###

O projektu Zaposlitveni klubi za mlade
:
Zavod Nefiks ob podpori znamke ORTO nadaljuje s tretjo sezono Zaposlitvenih klubov za mlade, s katerimi mladim pomaga pri povečanju njihove zaposljivosti. S sodelovanjem v zaposlitvenih klubih je 104 mladih, ki so bili vključeni v projekt v prvih treh sezonah, dobilo delo. V prvem krogu tretje sezone so zaposlitveni klubi delovali od oktobra do januarja v Ljubljani, Mariboru, Novem mestu, Zagorju ob Savi in Murski soboti, v drugem krogu pa od februarja do maja 2015 v Ljubljani, Mariboru, Novem mestu, Zagorju in Šentjurju.

*Projekt P.R.A.V.I. izvaja Zavod Nefiks, aktivnost je bila razvita v sklopu projekta Zaposlitveni klubi za mlade (v prvih dveh sezonah je projekt potekal pod imenom Služba me ne išče) ob podpori blagovne znamke ORTO.

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00