fbpx
  • Delavnice
  • Poučni ponedeljek - vsaka delovna izkušnja šteje!
Poučni ponedeljek - vsaka delovna izkušnja šteje!

| Delavnice

Prihaja čas počitnic, ko se bo šolske torbe za nekaj časa pospravilo in se prepustilo poletju in odšlo na morje. Ker pa tudi počitnice predstavljajo finančni zalogaj, smo v Zavodu Nefiks v sodelovanju z e-Študentskim servisom pripravili delavnico »Kako poiskati počitniško delo preko e-Študentskega Servisa«.


V ponedeljek, 15.6.2015 bo tako ob 16.30 uri v Dijaškem domu Tabor potekal zadnji poučni ponedeljek v tem šolskem letu, kjer boš izvedel/a kako si poiskati poletno oz. počitniško delo preko e-Študentskega Servisa. Z nami bo ga. Ana Misja iz e-Študentskega Servisa, ki bo postregla z uporabnimi in koristnimi nasveti, odgovorila pa bo tudi na vsa vaša vprašanja v povezavi s študentskim delom.Delavnica je brezplačna za vse Nefiks tutorje in dijake ter dijakinje, ki bivajo v Dijaškem domu Tabor. Za vse ostale pa je cena delavnice 5€/osebo.
Prijave (število mest je omejeno) sprejemamo tukaj: PRIJAVA

Še nisi Nefiks tutor? Hitro se prijavi na online tečaj Nefiks tutorstva in si zagotovi brezplačno udeležbo na delavnici.
Prijavnica na tečaj tutorstva je TUKAJ.

Vabljeni!


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00