fbpx
  • Delavnice
  • Zaposlovanje v nevladnih organizacijah
Zaposlovanje v nevladnih organizacijah

| Delavnice

Na Zavodu Nefiks, bomo organizirali dogodek »Zaposlovanje v nevladnih organizacijah«, ki je namenjen vsem iskalcem prve zaposlitve, ki vas zanima delo v društvih, zavodih in drugih nevladnih organizacijah.

Sodelovanje so že potrdili:

Mladinski svet Slovenije; Predstavnik: Predsednik - Tim Kampl
Mepi. Predstavnica; Vodja projekta - Deja Kuhar
Zavod Nefiks; Predstavnica: Direktorica - Martina Mrakovčič
Zveza Sonček
ZAVOD PELIKAN – Karitas; Predstavnik: Direktor: Jože Gornik Na dogodku se bodo organizacije najprej predstavile, nato bo sledilo reševanje izzivov s predstavniki organizacij, na koncu pa boste imeli možnost neformalnega druženja ob kavici. 


Če želiš vzpostaviti stik z delodajalci in se jim predstaviti, se nam pridruži. Vstopnine ni, na dogodek pa se je potrebno prijaviti na tem spletnem obrazcu do ponedeljka, 15. junija. Ne odlašaj predolgo, saj so mesta omejena.

KDAJ: 18.6.2015
KJE: Hostel Celica
TRAJANJE: 10.00 – 13.00

MOŽNOST VODENEGA OGLEDA HOSTEL CELICA: od 13.00 naprej


Vabljeni!

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00