fbpx
  • Delavnice
  • Brezplačno izobraževanje za študente
Brezplačno izobraževanje za študente

| Delavnice

Morda ravno zaključujete študij in vas čaka naporno pisanje diplome/magisterija. Morda v nedogled odlašate začetek pisanja diplome/magisterija. Mogoče pa se vam je ustavilo nekje na sredini, morebiti pri statistični analizi vprašalnikov. Po drugi strani pa si morda želite diplomirati hitro, s čim manj stresa. Predstavljajte si, da bi lahko večmesečni proces pisanja diplome/magisterija skrajšali za polovico. Zamislite si, da bi ta prihranjeni čas poleti ležali na plaži, namesto, da bi doma pisali diplomo/magisterij.


So te tehnike nekaj novega?
Te izjemno učinkovite in hkrati enostavne tehnike za izboljšanje produktivnosti so uporabljali že stoletja nazaj veliki umi kot so Leonardo Da Vinci, Nikola Tesla, Krištof Kolumb, Mozart, saj so samo tako lahko bili tako učinkoviti pri svojem delu. Tudi v današnjem času te tehnike priznavajo in uporabljajo najuspešnejši ljudje na svetu kot so Tony Robbins, Richard Branson, Tim Ferris, Brian Tracy, itd. Te 3 tehnike vam bodo pomagale tudi drugje v življenju, praktično vsepovsod, kajti to so principi po katerih deluje življenje vsepovsod – pri pisarniškem delu, pri delu okoli hiše, celo pri kuhanju! Tisto kar pa je najpomembneje pa je, da vse temeljijo na raziskavah in izkušnjah izjemno uspešnih ljudi, ki so veliko ljudem spremenile življenje, vključno z menoj. Kako so pomagale meni? Na račun teh in še ostalih tehnik smo v našem podjetju, kjer se ukvarjamo s pomočjo študentom pri SPSS statističnih analizah hipotez, zato, ker smo naredili več v krajšem času, povečali dobiček v lanskem letu za 62%.

Zakaj je ravno zdaj čas, da se naučite te tehnike?
Poslušajte. Samo ena od treh tehnik vam lahko prihrani 24% vašega časa, kar pomeni, da boste vsak dan delali 24% časa manj za isti učinek! Recimo, da vsak dan pišete diplomo/magisterij 8 ur boste v 6 urah naredili toliko kot v 8 urahin če jo pišete 1 mesec to pomeni 38 ur prihranka, kar je cel delovni teden! Ravno zato je čas, da te tehnike začnete uporabljati takoj danes, ker z vsakim dnem izgubite 2 uri svojega časa – porabite ga raje za prijatelje in sprostitev!

Zelo enostavne, vendar izjemno učinkovite!
Tehnike so zelo enostavne, vendar izjemno učinkovite, ne boste verjeli! Je pa seveda na vas ali jih boste uporabljali ali ne. Chet Holmes, eden izmed najboljših učiteljev marketinga, prodaje in poslovnega uspeha pravi: »Implementation, not ideas, is the key to real success. Implementation can only happen with pigheaded discipline and determination.« Kako jih spraviti v navado? Moj nasvet je, da se 3 tedne prisilite in jih uporabljajte, potem pa se vam bodo vtisnile v podzavestin ko vam bodo prišle v navado, bodo enostavne kot vožnja s kolesom.

Te tehnike 100% delujejo, če le imate modrost, da jih uporabite! 


Z lepim pozdravom,
Nejc Volarič, lastnik blagovne znamke Statistik.si™

Več informacij: http://www.statistik.si/


Aktivnost bo vpisana v Nefiks :)


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00