fbpx
»Če sam ne veš, kaj bi delal, potem delodajalec tega ne bo ugotavljal!«

| Zaposlitveni klubi za mlade

Tjaša Pervanja, članica zaposlitvenega kluba za mlade se je zaposlila v kadrovski agenciji FMG. O svoji izkušnji v zaposlitvenem klubu pravi takole:
Zaposlitveni klubi so odlična ideja, kako z zelo malo sredstvi izpeljati dober projekt, ki ima pozitivne učinke. Od kluba sem sicer na začetku pričakovala veliko. Na koncu smo vsi udeleženci spoznali, da bomo od kluba dobili toliko, kolikor bomo sami vložili.
Spoznala sem, da je pri iskanju službe najbolj pomembna (pro)aktivnost in vztrajnost. Mladim iskalcem zaposlitve pa manjka predvsem usmerjenost. Če sam ne veš, kaj bi delal, potem delodajalec tega ne bo ugotavljal. 

Z udeležbo v klubu sem razširila svojo socialno mrežo, spoznala nove ljudi in njihove izkušnje. Najbolj od vsega mi je koristilo predavanje lastnika Subwaya in predavanje gospoda, ki dela na portalu Moje delo. Tam smo slišali praktične nasvete pri iskanju zaposlitve iz dveh različnih perspektiv. 

Moj nasvet vsem, ki iščete zaposlitev - ne poslušajte, ko vam govorijo, da se nečesa ne da. Vse se da, če se hoče!


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00