fbpx
  • Delavnice
  • Delavnica in predstavitev Nefiksa v Ajdovščini
Delavnica in predstavitev Nefiksa v Ajdovščini

| Delavnice

Včeraj je Nefiks potoval v Ajdovščino, kjer je v Rizzatovi vili izvedel delavnico zaposlitvene pismenosti, predstavitev Nefiksa ter vpisovanja v Nefiks sistem beleženja neformalnega znanja.
Delavnica je potekala v sproščenem vzdušju in na zabaven način. Prisotne so bile generacije vseh starosti - od tistih najmlajših do starejših, predstavnikov društev v lokalnem okolju.
Udeleženci so bili z delavnico in predstavitvijo zelo zadovoljni. 


Vtis o delavnici je podala tudi udeleženka Nada, predstavnica Medobčinskega društva prijateljev mladine Ajdovščina, s sledečo izjavo: "Vpisovanje v Nefiks je izrednega pomena. Všeč mi je, da lahko posameznik beleži svoje aktivnosti, ki jih je počel v preteklosti, na enem mestu in to tudi na ličen način pokaže svojemu bodočemu delodajalcu. Mladi se namreč udejstvujejo na različnih področjih dela in prav je, da se to ne pozabi, temveč sprotno zapisuje! Nefiks je točno to orodje, ki ga mladi potrebujejo in z veseljem ga bom priporočala tudi ostalim!"



KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00