fbpx
Kam po srednji šoli? Pridi na Karierni Tabor Nefiks!

| Zaposlitvena pismenost

Si srednješolec ali srednješolka? Ne veš kaj bi počel/a po končani srednji šoli? Te zato grabi panika in imaš v glavi kup vprašanj? Bodi brez skrbi - ni panike! V septembru bo Zavod Nefiks organiziral Karierni Tabor Nefiks, ki je namenjen dijakom in dijakinjam 2. in 3. letnikov.

Namen tabora je spoznati in pridobiti informacije o različnih poklicih, odkriti nove načine učenja, spoznati sebe, se družiti in imeti "fajn". 

Tabor bo potekal v Ljubljani, med 11. in 13. septembrom 2015. Več informacij o taboru najdeš v spodnjem vabilu. Prijavi se še danes na email naslov: kkn(AT)nefiks.eu ali izpolni PRIJAVNICO.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00