fbpx
Vabljeni v Center zaposlitvenih rešitev!

| Nefiks zaposlitvene rešitve

Pozdravljeni,
Vabimo Vas, da nas obiščete v našem novem Centru zaposlitvenih rešitev, ki se nahaja v prostorih Dplac-a na Dunajski cesti 20 v Ljubljani (poleg Gospodarskega razstavišča). 
Za Vas smo v septembru odprti od ponedeljka do četrtka od 9.00 do 17.00 in ob petkih  od 9.00 do 12.00.
Pri nas lahko vsak dan dobite nasvete za: iskanje zaposlitve, vpisovanje v Nefiks oz. e-Nefiks, se pozanimate o možnostih vključitve v programe, ki jih izvaja Zavod Nefiks, izdelamo pa Vam lahko tudi CV vizitko.

V centru zaposlitvenih rešitev v mesecu septembru in še prvi dan oktobra izvajamo različne BREZPLAČNE delavnice. Več informacij o delavnicah najdete tukaj, prijavnica pa se nahaja tukaj.

V mesecu oktobru pa bomo pričeli z delovanjem Zaposlitvenega kluba za mlade, Vaše prijave sprejemamo tukaj, več informacij o zaposlitvenem klubu pa je na voljo tukaj.

Vabljeni!


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00