fbpx
Poročilo treninga »NFE - opportunity for social inclusion«

| Mednarodni projekti

V mesecu maju je hrvaška organizacija Udruga ostvarjenje v Zadru izvedla trening z naslovom »NFE - opportunity for social inclusion«, ali v slovenskem prevodu »NFE – priložnost za socialno vključenost«. Trening, ki je potekal teden dni je bil namenjen tistim mladinskim delavcem, ki imajo že nekaj osnovnih kompetenc in izkušenj z delom na področju socialne vključenosti, a potrebujejo še dodatno razviti svoje kompetence za zagotovitev uspešnega razvoja posameznikov, ki so vključeni v programe aktivnosti socialne vključenosti.
Več o treningu si lahko preberete v poročilu v angleškem jeziku (TUKAJ) ali na spletni strani : http://www.udruga-ostvarenje.hr/ .


Na treningu je bilo prisotnih 31 udeležencev, trenerjev in organizatorjev iz štirinajstih organizacij iz enajstih držav, tudi iz Zavoda Nefiks.

Trening je potekal po načelu in metodah neformalnega izobraževanja, ki so bile izbrane glede na osebne izkušnje udeležencev treninga.

Več informacij o treningu si lahko preberete v poročilu v angleškem jeziku (TUKAJ) ali na spletni strani : http://www.udruga-ostvarenje.hr/ .


Udeleženci pa so posneli tudi kratek videoposnetek dogajanja, ogledate si ga lahko TUKAJ.

Vir slike: http://www.udruga-ostvarenje.hr/

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00