fbpx
»Kar lahko storiš danes, naredi danes!«

| Sezona 2015/16

Ljubljanski klubovci smo dolgo odlašali z delavnico odlašanja, v četrtek, 19. novembra, pa smo naredili korak naprej in jo le izpeljali. Natalija in Ksenja iz skupine PsihoMoč Društva študentov psihologije Slovenije sta za člane Zaposlitvenega kluba Ljubljana izvedli živahno delavnico, kjer smo kmalu po uvodnih zabavnih energijskih vajah zatopljeno razmišljali, kdaj vse smo v življenju že prelagali obveznosti na »jutri« in »kasnejšo uro«.


Spraševali smo se, kje se skrivajo vzroki odlašanja. Ali gre za odpor, upor, prikrit strah ali nepojasnjene čustvene vzroke? Vsi smo se hitro prepoznali v šestih korakih odlašanja in nato spoznali še korake motivacije, ki smo jih poskušali vpeljati na naše konkretne primere.


"Delavnica se mi je zdela koristna, ker udeležencu usmerja pozornost na nekaj, čemur se sicer rad izogiba, čeprav ima to izogibanje pogosto visoko ceno," je na kratko povzel vtise o delavnici klubovec Borut. Prepričani smo, da nam bo vsebina interaktivne delavnice pomagala, da pri iskanju zaposlitve ne bomo čakali na jutri.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00