fbpx
Predavanje za Klubovce: Vse o javnih razpisih

| Sezona 2015/16

Kako najti primeren razpis? Kaj paziti pri izpolnjevanju? Od katerih ustanov črpati sredstva? Ta in druga pomembna vprašanja pri iskanju in prijavljanju na razpise smo ljubljanski klubovci postavljali v ponedeljek, 24. novembra, nanje pa je suvereno odgovarjala Alenka Blazinšek iz Zavoda Nefiks.


Predavanje o razpisih smo udeleženci zapustili oboroženi z neprecenljivim znanjem o osnovah nabiranja javnih sredstev, ki bo v bodoči karieri marsikomu odprlo pomembna vrata, hkrati pa mu že na samem začetku prihranilo utapljanje v gori papirologije.

Klubovka Sanja meni, da je dobila “osnovno sliko, kako sploh začeti s projektom in kako ga prijaviti,” kakor tudi veliko novih informacij, ki jih bo še podrobneje raziskala, medtem ko je Tomas prejel “zanimive informacije o projektih, ki potekajo na evropskem nivoju.” Za klubovca Aljošo pa je bilo “zanimivo in izčrpno povedano, vendar vse novo - same novosti!”


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00