fbpx
O vitkem podjetništvu za ljubljanske Klubovce

| Sezona 2015/16

Podjetništvo se spreminja. Že skoraj pol desetletja je tega, kar je Eric Ries prvi predlagal koncept vitkega podjetništva (lean startup), s pomočjo katerega se faza razvoja ideje oziroma izdelka znatno skrajša. Na to temo je v četrtek, 26. novembra, v DPlacu imel predavanje Tomaž Stritar, direktor zavoda Uspešen podjetnik. Poslušalci so izvedeli vse, kar je potrebno, da se iz ideje razvije podjetje. Kakor tudi na njegovih drugih predavanjih so bili udeleženci navdušeni nad Tomaževim stilom vodenja delavnice.
Po besedah Klubovca Aljoša Tomaž z “glasom gor in s smehom poskrbi, da se na takem predavanju ne dolgočasiš” in uporablja “enostavne primere in domač jezik,” kar omogoča tudi tistim, ki sami niso podjetniško usmerjeni, da lahko pri predavanjih aktivno sodelujejo.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00