fbpx
Vabljeni na srečanje med študenti in dijaki

| Karierni klubi

Izbira študijske smeri je pomemben korak v življenju vsakega izmed nas. Izbrati moramo premišljeno, saj nas bo študij vodil k zaposlitvi. Informacije, ki jih o študijih dobimo na internetu so premalo, da bi se lahko odločili. Najbolše so informacije iz prve roke.

Zato v okviru Kariernih klubov Zavoda Nefiks v ponedeljek, 14.12.2015, ob 17h pripravljamo srečanje med študenti in dijaki, kjer bodo študenti dijakom predstavljali svojo študijsko smer in bodoči poklic. Dijakom bodo na voljo tudi za odgovore na različna vprašanja. Dogodek bo potekal v sproščenem vzdušju v Dijaškem domu Poljane v Ljubljani


Razmišljate o študiju? Ne veste še kam bi šli? Oboje je v redu. Pridite in pomagali vam bomo pridobiti nove informacije in razmisliti o izbiri. Dogodek bo sproščen in sploh se bomo imeli dobro!

Vabljeni v velikem številu!



KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00