fbpx
Tudi Klubovka Romina se je zaposlila!

| Sezona 2015/16

Z vključitvijo v klub se je začelo moje aktivno in pravo iskanje zaposlitve. 
Različne aktivnosti, karierno svetovanje in dogodki so mi omogočili ustrezno iskanje zaposlitve, pridobivanje informacij o delovnih mestih, delodajalcih in samem trgu dela. 
Dvomesečno obiskovanje kluba je bila zanimiva izkušnja in izkazalo se je, da je bila zame tudi prava in dobra odločitev.  


Na začetku sem si postavila zaposlitveni cilj, na kariernem svetovanju izpilila svoj življenjepis, kasneje pa sem svojemu cilju sledila. V času zaposlitvenega kluba sem mi je ponudilo več priložnosti za razgovore, v dveh primerih sem prišla tudi v ožji izbor kandidatov, na koncu pa sem od enega delodajalca prejela klic, da je služba za nedoločen čas moja. 
Moja nova služba bo v mednarodnem podjetju, čaka me dvomesečno usposabljanje v tujini in potem delo v Sloveniji. 


Službe sem vesela še posebno zato, ker je povezana s hobijem, ki me spremlja že od otroštva, to je šport. Poleg tega pa bom zadolžena tudi za zadovoljstvo in izobraževanje svojih sodelavcev, kar pa se povezuje z mojim študijem andragogike. 


Službo sem iskala skoraj dve leti in si prevečkrat govorila, da služb ni, da je vsega kriva gospodarska kriza. Moje mnenje se je spremenilo. Službe so. Kdor išče, ta najde. 
In prav neverjetno je, da bom lahko v svoji novi službi povezala znanja iz študija in svoj hobi. 


Romina je dobila zaposlitev pri športnem podjetju, ki prihaja v Slovenijo. V Sodelovanju z e-Študentskim servisom smo se s podjetjem povezali in nato izvedli dogodek, na katerem so se kandidati lahko izkazali. Romini je uspelo, za kar ji iskreno čestitamo in verjamemo, da bo delo odlično opravljala.

Zavod Nefiks

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00