fbpx
Prostih le še nekaj mest v novem Zaposlitvenem klubu

| Zaposlitveni klubi za mlade

Iščeš zaposlitev?
Ali poznaš načine, kako se čim bolj učinkovito predstaviti potencialnim delodajalcem?
Bi se rad preizkusil pri uporabi digitalnih medijev, pridobil novo znanje in izkušnje ter izdelal svoj CV v digitalni obliki?

Prvo srečanje zaposlitvenega kluba bo15.3.2016 ob 16.30.  Kraj prvih dveh srečanj bo SMC Rakovnik (Rakovniška 6, 1000, Ljubljana).
Prostih je le še nekaj mest. Zadnje prijave sprejemamo najkasneje do ponedeljka, 14.3.2016 zvečer.Zaposlitveni klub DIGITALIZIRAJ SVOJE IZKUŠNJE! je namenjen vsem mladim iskalcem zaposlitve, ki bi radi v skupini motiviranih s sodelovanjem, izmenjavo idej in znanj pridobili nove izkušnje in na koncu izdelali CV v kreativni digitalni obliki. Skupina 15-ih mladih klubovcev se bo srečala 14-krat, predvidoma enkrat tedensko po 2 uri in sicer vsak torek ob 16:30.

Če te zanima, kaj bomo počeli, si oglej 2. kratka videa:


Prijavi se tu: http://goo.gl/forms/RIFUDUTXpz
Izmed vseh prijavljenih bomo izbrali 15 udeležencev, ki bodo tri mesece intenzivno delali na svoji digitalni predstavitvi.

Prvo srečanje zaposlitvenega kluba bo 15.3.2016 ob 16.30.

Če se odločiš za prijavo:
-podpišeš dogovor o sodelovanju z Zavodom Nefiks
-se obvežeš, da si prisoten na 90% vseh srečanj (ob prijavi poravnaš prispevek 40 €, katerega dobiš ob redni udeležbi na koncu v celoti povrnjenega)

Za dodatna vprašanja nam lahko pišeš na: nefiks@nefiks.si
Izkoristi priložnost in se nam pridruži!

Zaposlitveni klub se izvaja v okviru mednarodnega projekta »Show Your Own Gold« (Erasmus+). Zaposlitveni klubi Zavoda Nefiks mladim omogočajo priložnost za povečanje svoje zaposljivosti. Ob podpori klubov in s samoiniciativnostjo mladih je v treh letih delovanja klubov, že 120 mladih klubovcev dobilo zaposlitev.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00