fbpx
Iščemo osebo za koordinacijo Zaposlitvenih klubov za mlade

| Zaposlitveni klubi za mlade

Na Zavodu Nefiks iščemo novega člana tima - koordinatorja Zaposlitvenih klubov za mlade. Gre za prostovoljsko funkcijo, ki pa bi predvidoma lahko v nekaj mesecih (3-5) prerasla v delovno razmerje.
Oseba bo zadolžena za:
rsz 2playmobil-442966 1920- pripravo terena za začetek klubov: priprava prijavnice, izjave za medije, članki na spletni strani talentiran.si
- uvajanje in usposabljanje novih vodij
- priprava tehničnih pripomočkov: časovnice, dogovorov za sodelovanje z udeleženci, evalvacijski vprašalniki, google-skupine vodij, dropbox Zaposlitveni klubi za mlade
- tedensko komunikacijo z vodjami
- objavljanje na družbenih omrežjih
- mesečni Skype sestanki z vodjami
- reševanje problemov in motivacija vodij
- mesečni pregled evalvacij in pisanje poročil
- pisanje poročil o dogajanju v klubih, uspešnosti, številu zaposlitev
- pisanje zaključnih poročil
Od osebe pričakujemo, da pozna delovanje Zavoda Nefiks, se je pripravljena učiti, opravi on - line Nefiks tutor izobraževanje. Zanimati jo mora področje beleženje neformalnega izobraževanja, zaposlovanja mladih, imeti pa mora veselje do dela z ljudmi.
Dokler je funkcija prostovoljna, tedensko zavzame med 5 - 10 ur dela, ki ga izbrana oseba sama razporedi, obvezna pa je udeležba na sestankih tima v Ljubljani v sredo ob 15h. V času odhajanja prejšnje vodje do 1. maja, bo potekala predaja aktivnosti.
Zainteresirane prosimo, da se do 5. aprila 2016 prijavijo tukaj

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00