fbpx
Nefiks Izziv na podjetju Kadis d.o.o. navdušil!

| Ljubljana - Center

V četrtek, 7. 4. 2016, se je 18 mladih iskalcev zaposlitve preizkusilo v trženju in nadvse zanimivi predstavitvi delovanja podjetja Kadis d.o.o., podjetje pa bo na razgovor za delovno mesto tržnika povabilo nekaj najbolj gorečih udeležencev.
Izziv se je začel s predstavitvijo Zaposlitvenih klubov Nefiksa, nato pa sta predstavnici podjetja Kadis d.o.o., Martina gerbec in Maja Milojković, predstavili področja njihovega delovanja, kadrovskih storitev oz. kadrovskega inženiringa.


Kadis d.o.o. deluje že od leta 1992 in ponuja storitve, kot so iskanje in izbor kadra, razvoj kadrov in organizacije, ocenjevalni center, coaching ali kadrovsko-pravne storitve. Izstopajo pa zaradi svojega lastnega kadra – kot smo včeraj videli, so strokovnost, izobraženost in odprtost zaposlenih pri Kadisu na prvem mestu.

 

Predstavitvi so sledile aktivnosti, ki jih uporabljajo v selekcijskem postopku. Udeleženci so razmišljali o možnih strategijah za pridobivanje novih strank in širjenje posla in skupaj prišli do inovativnih rešitev. Poudarek je bil na timskem delu, vendar so strokovnjakinje iz Kadisa spremljale in beležile odzive vseh. Tisti najbolj ambiciozni/motivirani so pa dobili priložnost, da pokažejo svoje marketinške spretnosti na kraju samem.
 
Vtisi udeležencev:

Željka:
Izziv v Kadisu me je navdušil, ker so nam omogočili edinstven vpogled v delovanje podjetja. Bila sem pozitivno presenečena, saj sem delno pričakovala, da je delo v enem kadrovskem podjetju bolj suhoparno. Vendar so prijetne strokovne sodelavke, ki so vodile izziv, pokazale, da je kadrovski svet lahko izjemno dinamično in zanimivo okolje. Sproščenost, strokovnost in kvaliteta so zaznamovale ta izziv tako, da bom spremljala Kadis in njihove dejavnosti še naprej.

Tamara:
Nad Nefiksovim izzivom - obisk podjetja Kadis sem navdušena. Ne le da sem spoznala veliko novih in zanimivih ljudi, hkrati sem se naučila tudi nekaj novih stvari in dobila priložnost, da predstavim tudi svoje poglede, kar se mi zdi zelo pomembno. Interaktivno srečanje me je navdušilo, podjetju Kadis in njihovemu delu bom z veseljem sledila tudi v prihodnje, saj se mi zdijo super.

Želimo si čim več takih in novih izzivov v prihodnosti, ker predstavljajo edinstveno priložnost za mlade iskalke in iskalce zaposlitve, da potencialnemu delodajalcu predstavijo svoje kompetence in svojo osebnost. Kot smo videli včeraj v podjetju Kadis, taki izzivi tudi delodajalcem omogočajo, da spoznajo kandidatke in kandidate v malo bolj sproščenem okolju, izvejo pa veliko o kandidatih.

Izziv Kadis

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zavod Nefiks ob podpori znamke ORTO izvaja projekt Zaposlitveni klubi za mlade, s katerimi mladim pomaga pri povečanju njihove zaposljivosti. S sodelovanjem v zaposlitvenih klubih je delo v preteklih sezonah dobilo 145 mladih, ki so bili vključeni v projekt v prvih štirih sezonah. V prvem krogu četrte sezone so klubi potekali v Ljubljani, Šentjurju in Zagorju ob Savi, v drugem krogu se izvajata kluba v Novem mestu in na Jesenicah.

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00