fbpx
Pimp my CV!

| Karierno mentorstvo

Pomoč pri pripravi CV-ja ter simulaciija zaposlitvenega razgovora v angleškem jeziku

Pošiljaš CV v tujino, pa ni odziva?
Te zanima delo v mednarodnem okolju?

Pri Nefiksu smo za vse, ki bi radi pomoč pri pripravi na zaposlovanje v tujini, pripravili storitev Pimp My CV, ki ti preverjeno izboljša možnosti zaposlitve v tujini. Kadrovniki si ustvarijo vtis o tvojem CV-ju v zgolj šestih sekundah. Pri tem je pomembna tako vizualna podoba kot ključne točke CV-ja. Vse to ti bomo pomagali izpiliti v sklopu paketa Pimp My CV.

work-1315232 640Poleg tega bomo za tvoj samozavesten nastop v mednarodnem okolju s teboj vadili zaposlitveni intervju v angleščini in sestavili tudi načrt izboljšave! V podajanju na tuje trge je namreč ključno, da znaš nastopiti samozavestno in pokažeš, da obvladaš jezik, zato vse našteto preverjeno izboljša možnosti zaposlitve v tujini. Sodelovanje z nami pa ima tudi dolgotrajne učinke, saj te bomo naučili CV prilagoditi za različne kontekste!

Izvajalka:

Naša energična karierna coachinja Urša Poljanšek je službovala v Veliki Britaniji in je obenem anglistka z več kot 10-letnimi izkušnjami na področju jezika ter izkušnjami na področju zaposlovanja.

Vključiš se lahko:

Storitev je sestavljena iz treh delov. Proces lahko vključuje vse, ali pa zgolj posamezne vsebinske sklope:

a.) Simulacija zaposlitvenega razgovora v ang. jeziku skupaj s povratno informacijo - v živo in preko Skypea, načrt, koraki za izboljšavo
b.) Nasveti in template za izdelavo CV-ja v ang. jeziku, jezikovni pregled
c.) 1h grafičnega oblikovanja in svetovanja za CV sodobne oblike

Trajanje: 6 ur
Izvajalki: mag. Urša Poljanšek in Anita Kračun, mag. inž. arhitekture
Promocijska cena do konca maja 2016 75 EUR/ redna cena 150 EUR

Prijavite se lahko TUKAJ. Več info na na nefiks@nefiks.si.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00