fbpx
Karierni coaching za več samozavesti in uspeha!

| Karierno mentorstvo

Si želiš, da bi tvoji potenciali govorili tebi v prid in te pripeljali korak naprej v karieri?

Bi ti pri iskanju dela prav prišla iskrena podpora in spodbuda izkušene mentorice? Potem si oglej našo akcijsko ponudbo kratkega kariernega coachinga!

1. Kratki karierni coaching

Pomagamo vam odkriti vaše močne plati in potenciale in jih poudariti, da pogumno zakorakate na pot, kjer lahko zasijete.

S podporo in strokovnim vodstvom coachinje izdelate jasen načrt ter dobite podporo in izbor strategij, ki vas preverjeno pripeljejo do rezultatov!

okayHand

Program je sestavljen iz štirih glavnih korakov:


1.) identifikacija močnih plati in potreb
2.) svetovanje, ki temelji na principih na rešitev usmerjenega coachinga in omogoča izredno hitre premike v zelo kratkem času
3.) sestava kariernega načrta in izboljšanje “personal branda”
4.) postavitev zaposlitvenega in kariernega cilja ter pomoč pri razdelavi posameznih korakov

Namenjen vsem, ki se v poklicnem ali v zasebnem življenju znajdejo v situaciji, kjer bi si želeli spremembo na bolje.

Izvajalka:

mag. Urša Poljanšek, univ.dipl.psihologinja, anglistka in karierna svetovalka, edukantka Transakcijske analize in coachinja, pri Nefiksu vodi Zaposlitvene klube. 

“Vedno sem bila popotnica in življenje me je naučilo, da je najbolj važna pristnost in rast ter da so okoli nas ljudje, ki nam pri tem lahko pomagajo. Veseli me, da lahko živim svoje poslanstvo in podpiram ter osvobajam ljudi, ko to najbolj potrebujejo.”

“Pri delu me najbolj razveseli, ko ljudje dosežejo konkretne rezultate in poleg tega povedo, da sem jim pomagala do večje samozavesti in veselja do življenja ter večje uspešnosti tako na zasebnem kot poslovnem področju.”

Trajanje: 3 krat 2 uri

Izvajalka: mag. Urša Poljanšek

Cena: promocijska cena 75 EUR / redna 150 EUR

2. Celostno karierno mentorstvo – primerno za vse, ki se želite  lotiti načrtovanja kariere in hitreje priti ter učinkoviteje priti do svojega kariernega cilja, tudi zamenjave delovnega mesta.

V procesu bo zajeto:


a) Pomoč pri spoznavanju samega sebe, hitrejše prepoznavanje svojih potencialov in motivov, ki me ženejo, razvoj kompetenc ter spoznanje, česa si resnično želim.

b) Oblikovanje idealne zaposlitve in izdelava kariernega načrta s postavitvijo zaposlitvenega in osebnega cilja.

c) Oblikovanje strategije, kako najhitreje do svojega idealnega dela ter pomoč pri izdelavi in izvedbi.

d) Pregled, svetovanje in skupna izdelava življenjepisa ter spremnega pisma, ki je privlačen za delodajalca v gospodarstvu.

e) Ustrezna priprava na uspešen zaposlitveni razgovor s povratno informacijo.

f) Prepoznavanje prepričanj, ki nas na poti do uspeha ovirajo in osvojitev zmagovalne naravnanosti.

Trajanje: do 5 mesecev (srečanje 1x mesečno). 

Izvajalka: Tea Petančič
Cena: posebna investicija za vse sklope skupaj samo za člane Nefiks je 396 eur. (redna investicija je 495 eur. Možno je vzeti tudi samo posamezen sklop - investicija 99 eur ).


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00