fbpx
Zaposlitvena priložnost za mlade

| Zaposlitveni klubi za mlade

Punce iz Zaposlitvenega kluba za mlade Jesenice organizirajo svoj zaključni dogodek Zaposlitvena priložnost za mlade.

Odvijal se bo na Jesenicah v dvorani Kolpern, v ponedeljek 6. 6. 2016, z začetkom ob 10. uri. Program bo otvoril podžupan Občine Jesenice Miha Rebolj. Sledilo bo nekaj kratkih, a izredno zanimivih predavanj s strani Zavoda Nefiks, Trenkwalderja in organizatork dogodka.

Nato bodo besedo dobila lokalna podjetja, ki bodo predstavila svoje delovanje in nam zaupala kakšen kader iščejo. Nove okrepitve bodo s hitrimi zmenki iskali Elan, Sumida, Hidria in Hit Alpinea. Prisotni bodo tudi Ragor, Ljudska univerza Jesenice in Kamra. Dekleta obljubljajo tudi zabaven program, ki pa naj zaenkrat ostane še skrivnost.
Torej, če ste iskalec/iskalka prve zaposlitve in je vaš največji problem stopiti neposredno v stik z delodajalcem, ali pa službo že imate, vendar z njo niste zadovoljni, je tu priložnost za vas. Pripravite svoj CV in izpilite svoj pristop, da postanete najboljši kandidat in se nam pridružite.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00