fbpx
Kolegice v družbi Urše Žorž o podjetništvu in strasti

| Dogodki

V sredo 01. 06. ob 17.00 uri smo ljubljanske Kolegice organizirale predavanje z naslovom Podjetništvo in strast. Urša Žorž, organizatorka dogodkov in soorganizatorka največjega dogodka ženskega podjetništva v Sloveniji – 500 podjetnic, je z nami delila spomine na začetek lastnega podjetniškega udejstvovanja.

UrsaZorz optPredavateljica nam je zaupala svojo zgodbo, predstavila prednosti in slabosti delovanja v podjetniških vodah ter z nami delila dragocene napotke za tiste, ki se podjetništva nameravamo lotiti ali pa se zgolj poigravamo z mislijo nanj.

Urša je svoje predavanje prilagodila mladim, ki te dni intenzivno razmišljamo o tem, kako začrtati svojo poklicno pot. Z veliko energije in s svojim pozitivnim pristopom k vsem stvarem v življenju nas je motivirala in odzivi udeležencev predavanja so zelo pozitivni.
Draga Urša, še veliko uspeha ti želimo!

Zapisala: Tjaša Malnar


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00