fbpx
Obiskovanje kluba je obrodilo sadove

| Zaposlitveni klubi za mlade

Veronika Tišler je mlada iskalka zaposlitve, ki se je maja vključila v Zaposlitveni klub Ljubljana in si uspešno zagotovila zaposlitev. Preberite njeno izjavo o obiskovanju kluba!

Veronika

"Obiskovanje zaposlitvenega kluba me je dodatno motiviralo pri iskanju zaposlitve. Druženja s klubovci so bila prijetna, hkrati pa mi je skupinsko delo omogočilo izmenjavo izkušenj in različnih mnenj. Delavnice kariernih orodij in zaposlitvenih kompetenc so pripomogle k temu, da sem se bolj učinkovito predstavila potencialnim delodajalcem, tako da sem izboljšala CV in oblikovala "elevator pitch".

"Po precej poslanih prošnjah in vlogah ter razgovorih z delodajalci, sem le prejela pozitivni odgovor, da sem sprejeta za začasno delo prodajalke. Vsekakor bo nova zaposlitev priložnost, da si naberem dodatnih izkušenj ter sledim novim izzivom."

Včlanitev v zaposlitveni klub priporočam vsem mladim iskalcem zaposlitve, ki si želijo dodatne vzpodbude in aktivnosti, ki jim bodo pomagale na njihovi poti do zaposlitve.
Veronika Tišler

Zavod Nefiks ob podpori znamke ORTO izvaja projekt Zaposlitveni klubi za mlade, s katerimi mladim pomaga pri povečanju njihove zaposljivosti. S sodelovanjem v zaposlitvenih klubih je delo v preteklih sezonah dobilo 145 mladih, ki so bili vključeni v projekt v prvih štirih sezonah. V prvem krogu četrte sezone so klubi potekali v Ljubljani, Šentjurju in Zagorju ob Savi, v drugem krogu se izvajata kluba v Novem mestu in na Jesenicah.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00