fbpx
Marketinška poletna šola Energetike.NET

| Zaposlitvena pismenost

Si želiš pokukati v poslovno privlačni svet energetike?
Si želiš karierne in osebne rasti in kariero v gospodarstvu?
Si želiš novih praktičnih znanj na področju marketinga in medijev s poudarkom na trajnostnem razvoju, energetiki in novih tehnologijah?

Prijavi se in pridi ABC pospeševalnik, BTC, Ljubljana, od 28. junija do 1. julija 2016  PRIJAVNICA

Energetika.NET, v sodelovanju z Zavodom Modri svet za mlade, vpisuje četrto generacijo marketinške poletne šole, ki je izjemna priložnost in odskočna deska za razvoj kariere na področju marketinga in medijev s poudarkom na energetiki.
 
Vsem izbranim udeležencem bomo ob pomoči sponzorjev in podpornikov zagotovili šolnino v višini 500 evrov in se bodo poletne šole udeležili brezplačno.
 
Izkoristi torej izjemno priložnost, izpolni PRIJAVNICO in v štirih dneh spoznaj TOP predstavnike energetskih podjetij na področju marketinga in komunikacije, se predstavi v najboljši luči in si pribori priložnost za morebitno karierno sodelovanje. Med vsemi udeleženci bo eden lahko dobil priložnost za delo asistenta v marketingu in organizaciji energetskih dogodkov. Vsi udeleženci bodo tekom poletne šole, ob pomoči mentorjev, delali na realnih marketinških primerih energetskih podjetij s čimer boste tudi v praksi razvijali svoje znanje in dobili priložnost za razvoj in implementacijo vaše ideje.
 
Prijavite se z izpolnitvijo PRIJAVNICE na spletni strani najkasneje do 23. junija 2016. Vsi izbrani udeleženci bodo o izboru obveščeni v petek, 24. junija 2016. Poletna šola se prične v torek, 28. junija in traja do petka, 1. julija, ko se zaključi s predstavitvijo izdelanih marketinških strategij in podelitvijo certifikatov.
 
Organizator poletnih šol je Energetika.NET, vodilna medijsko-založniška hiša na področju energetike v Sloveniji in jugovzhodni Evropi, ki se ponaša s široko partnersko mrežo v celotni regiji in širše (Energetika.NET je tudi ponosni partner norveškega Montela). Izvajalec pa je Zavod Modri svet za mlade, ki se je razvil iz programa Modri svet za mlade Energetike.NET in katerega ekipa razpolaga s poglobljenimi znanji na področju marketinga in delovanja medijev v energetiki.
Vabljeni k delitvi vabila tudi drugim mladim,
ki bi jim tovrstna znanja lahko pomagala pri razvoju kariere!
 
Več informacij:
Mateja Kegel Kozlevčar
Marketing & Event Manager Energetike.NET
Direktorica Zavoda Modri svet za mlade
Telefon: 040 42 33 25
E-naslov: modrisvet@energetika.net
www.modri-svet.si


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00