fbpx
Junijske aktivnosti Zaposlitvenega kluba Ljubljana

| Ljubljana - Center

Klubovci kljub sončnemu vremenu in visokim temperaturam ne počivamo. V preteklem mesecu smo se redno srečevali ter skupaj raziskovali neskončne možnosti za karierni razvoj.

Kaj smo počeli?


Pridno smo izdelovali CV vizitke in izpopolnjevali svoje življenjepise. Spoznavali smo prednosti mreženja na LinkedInu, se informirali o aktualnih spletnih izobraževanjih, organizirali smo Excelovo delavnico in se udeležili delavnic na temo digitalnega marketinga. Snovali smo lastne zaposlitvene cilje, brainstormali o podjetniških aktivnostih ter bili deležni individualnega coachinga in kariernega mentorstva s strani naše psihologinje Urše. Izkoristili smo lepo vreme in se ob prijetnem pogovoru o pridobivanju kompetenc podali na špancir na Šmarno goro.


Danes se lahko pohvalimo, da nismo več v originalni zasedbi, saj smo nekaj borcev izgubili po poti. Zdaj so na lepšem  ̶  v službi. :)

Zapisala: članica ZK Ljubljana Tea Dečman


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00