fbpx
Že poznaš spletno platformo EPALE?

| Mednarodni projekti

V petek, 1. julija 2016 smo se v pisarni Nefiksa pridružili spletnemu seminarju EPALE, na katerem smo se naučili več o uporabi spletne platforme, pripravi in objavi vsebin.

Kaj pa sploh je EPALE?

EPALE je spletna platforma za izobraževanje odraslih v Evropi, na kateri lahko uporabniki spremljajo aktualno dogajanje organizacij, ki se ukvarjajo z izobraževanjem odraslih, hkrati pa promovirajo tudi dogodke svoje organizacije in zapisujejo svoje misli in razmišljanja s pomočjo spletnega dnevnika.

Na spletnem seminarju nas je Maruša Bajt vodila skozi postopek priprave in objave posameznih vsebin na spletni platformi. Izvedeli pa smo tudi nekaj o tem, kako bralci berejo spletne vsebine.

Ste tudi vi vedeli, da 79 % ljudi spletna besedila le preleti, povprečen čas njihove pozornosti pa je 8 sekund? Velja to tudi za vas?


Če ste se uspeli prebiti do konca tega članka, vam čestitamo in vas vabimo, da tudi vi preverite, česa se lahko naučite s pomočjo platforme EPALE. :)

 


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00