fbpx
Mednarodna izmenjava za mlade med 14. in 18. let

| Mednarodni projekti

Si želiš spoznati mlade iz različnih držav in z njimi razbijati stereotipe povezane s spolom in kulturo ter skupaj z njimi preživeti zanimiv teden v sosednji Italiji?
Pridruži se nam na mladinski izmenjavi »Me, Myself and I«!
Kdaj? 6. do 14. september 2016
Kje? Ligonchio, Italija
Kdo? mladi med 14. in 18. let
Prijave zbiramo na international@nefiks.si do zapolnitve prostih mest.

ME

Izmenjava se bo osredotočala na pomembnost zavedanja lastnega telesa, čustev in spola. Dotaknili se bodo tudi teme enakopravnosti spolov in diskriminacije ter stereotipov, povezanih s spolom in kulturo.
Vsi udeleženci bodo imeli priložnost aktivno razmišljati o sebi, lastnem telesu in čustvih ob opori mladinskih voditeljev, ki so se udeležili treninga.
Stroški bivanja in prehrane so kriti v celoti, potni stroški pa se povrnejo do višine 80 € in za njih poskrbi Zavod NEFIKS.me-myself-and-i pomanjšana

Spoznavno srečanje za vse izbrane udeležence bo 31.8. ob 16h v prostorih Zavoda Nefiks v Ljubljani.

 


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00