fbpx
V novi sezoni vabimo tudi v vpis v Zaposlitveni klub za mlade Maribor

| Zaposlitveni klubi za mlade

Zbiramo prijave v Zaposlitveni klub za mlade Maribor, ki bo pričel s srečevanjem predvidoma konec septembra in se bo srečeval vsak torek, 3 mesece.
Zaposlitveni klubi so se izkazali kot učinkovita pomoč iskalcem prvih zaposlitev. Mladim dajejo priložnost, da raziščejo lastne kompetence in izboljšajo svojo zaposljivost.

Prijavnico najdeš TUKAJ.

NefiksZKZMbroskaS
Klubi so do sedaj že marsikateremu udeležencu odprli vrata do delovnih izkušenj. Mladi v klubih samostojno razvijajo kompetence, bogatijo znanja in pridobivajo samozavest. Sami načrtujejo aktivnosti kluba in organizirajo dogodke, v okviru katerih spoznavajo potencialne delodajalce in usmerjajo svoje načrte za zaposlitev.

Prijave v Zaposlitveni klub za mlade so odprte od 22.08. do 13.09. 2016 do 12.00 ure oz. do zapolnitve prostih mest. Dvajset izbranih klubovcev se bo sestajalo enkrat tedensko ob torkih do konca decembra.

V štirih sezonah je delo dobilo kar 163 mladih, vključenih v Zaposlitvene klube za mlade. Klubi delujejo po participativni metodi, ki temelji na načelih prevzemanja odgovornosti, timskega dela, samoiniciativnosti in načrtovanja kariere.

Tina Zorko o svoji izkušnji v zaposlitvenem klubu: "Postati del zaposlitvenega kluba Nefiks ti da motivacijo in zagon, da je preprosto mogoče najti pot do prave zaposlitve in do samega sebe, kaj si pravzaprav zares želiš. Preprosto te aktivira do pravih ljudi in s tem do pravih poti. Super priložnost za vsakogar, ki išče pot do zmage."

Več o projektu najdeš na naši strani ali na Facebook profilu Služba me ne išče.
Veselimo se srečanja z vami,
Ekipa Zavoda Nefiks

Foto: Arhiv Zavoda Nefiks

Zaposlitveni klub se bo izvajal v prostorih:

MKC LOGO COLOR

 

 

HOP LOGO ORANGE

 

 

 

 

 

 

 

 

 ***

Zavod Nefiks je v preteklih sezonah ob podpori znamke ORTO izvajal projekt Zaposlitveni klubi za mlade, s katerimi mladim pomaga pri povečanju njihove zaposljivosti. S sodelovanje v zaposlitvenih klubih je delo dobilo 163 mladih, ki so bili vključeni v projekt v prvih štirih sezonah. V prvem krogu četrte sezone so klubi potekali v Ljubljani, Šentjurju in Zagorju ob Savi, v drugem v Novem mestu in na Jesenicah, v tretjem krogu pa v Ljubljani.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00