fbpx
Zaposlitveni Izziv zate!

| Aktualno

Na Zavodu Nefiks organiziramo zaposlitveni izziv za osebo, ki je več kot 2 leti prijavljena na Zavodu za zaposlovanje in je mlajša od 29 let. Več info. spodaj - vse zainteresirane prosimo, da se do najkasneje 28.09.2016 prijavijo TUKAJ.

Job optDelovno mesto, za katerega bomo izbrali kandidata, je vezano na pomoč v pisarni, koordinacijo dogodkov za mlade, predstavljanje aktivnosti na stojnicah, obveščanje in koordinacija, vnašanje podatkov v bazo in objavljanje člankov na spletu (česar pa se posameznik nauči pri nas).

Oseba bo zaposlena od oktobra 2016 do 31. decembra 2016 - na ukrepu javna dela z možnostjo podaljšanja. Predvideni delovni čas bo vsak dan med 9. in 17. uro.

Izbrani zainteresirani kandidati bodo povabljeni k preizkusu, ki bo obsegal najmanj 8 ur, ko bo oseba sodelovala pri timskem delu v pisarni in dobila individualni izziv, na podlagi katerega se bomo odločili in izbrali najbolj ustreznega kandidata.

Vse zainteresirane prosimo, da se do najkasneje 28.09.2016 prijavijo TUKAJ. Odgovore vsem prijavljenim bomo sporočili do konca septembra 2016.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00