fbpx
PR Petka

| Nefiks zaposlitvene rešitve

Za vse, ki bi radi zaposlitev iskali v družbi, smo pripravili poseben izziv. Vabimo vas v Nefiksove petke, nadgradnjo Zaposlitvenih klubov, v katerih je do zaposlitve prišlo preko 140 mladih!

Če te zanima delo na področju odnosov z javnostmi, te vabimo v skupino mladih ljudi, ki bodo tri mesece pod strokovnim vodstvom usposobljene strokovnjakinje na področju, izvajali projekt promocije in javnega predstavljanja, vmes pa se bodo povezovali s potencialimi delodajalci. 

iStock 000009019205Medium

Tako bodo mladi spoznali področje, ljudi, ob enem pa se bodo dokazali in pridobili ustrezne reference. Skupina se bo redno dobivala 2x tedensko po 3 ure, razen prvi teden delovanja, ko bodo obvezne delavnice vsak dan, torej 5 dni po 4 ure. Z delovanjem začnemo 10 oktobra, na sedežu Zavoda Nefiks, Ob dolenjski železnici 12, 1000 Ljubljana, skupina pa bo svoje redno delovanje zaključila 10. januarja 2017. Če posameznik v vmesnem času dobi zaposlitev, iz skupine izstopi.

Prijave zbiramo TUKAJ!

Več informacij o delovanju Nefiksovih petk nasplošno je dostopnih tukaj!

zaposlitvene resitve 3logos1

 

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00