fbpx
Petke niso obvezne

| Nefiks zaposlitvene rešitve

Če ste si v šoli navadno želeli tisto pozitivno petko, pa jo niste uspeli dobiti, jo lahko prejmete še danes! Na drugačen in boljši način. 

Evropskemu socialnemu skladu in Zavodu Nefiks ni vseeno za zaposlitev mladih do 29. leta starosti zato sta poiskala rešitev. Vsem mladim iskalcem zaposlitve sta odprla vrata za brezplačno 3-mesečno strokovno usposabljanje v Nefiks 5kah, ki potekajo v okviru projekta Nefiks zaposlitvene rešitve. Obljubljajo nove veščine in znanja, mreženje in izboljšanje možnosti zaposlitve. 

Danes je potekalo prvo srečanje Nefiks komunikacijske 5ke, ki se bo v prihodnjih 3 mesecih ukvarjala z načrtovanjem in izvedbo komuniciranja o projektu Nefiks zaposlitvene rešitve.

 

Prijave v prvi krog Nefiks 5k še potekajo v večjih krajih po Sloveniji do petka 21. oktobra: prijaviš se lahko tukaj.

 

KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00