fbpx
Nagradni natečaj: 50 odtenkov sive ekonomije

| 50 odtenkov sive ekonomije

Današnja mladina se srečuje z velikimi spremembami na trgu dela in z ukinjanjem ugodnosti, ki so jih poznale prejšnje generacije. Kje tiči razlog? Neučinkovit sistem pobiranja davkov je lahko eden izmed njih, kakor tudi izogibanje plačevanju davkov.
DAVEKIZGUBLJENZavod NEFIKS v okviru kampanje za ozaveščanje mladih o posledicah sive ekonomije razpisuje natečaj za najboljši slogan in grafike na temo SIVE EKONOMIJE.
Iščemo najboljšo priredbo starih slovenskih pregovorov in rekov na temo sive ekonomije. Izdelki, ki bodo združevali tako grafično podobo kot slogan, so še posebej zaželjeni.
 
Najboljši izdeki bodo razglašeni na zaključni prireditvi projekta, ki bo 28.10.2016 ob 10:00, na srednji ekonomski šoli Ljubljana, Roška.

 

Spodbujamo mlade, DA SPREGOVORIJO O SIVI EKONOMIJI in njenih posledicah na njihova življenja, zato nam pošljite svoje predloge do 24. oktobra 2016.
Elektronske izdelke pošljite na: nefiks@nefiks.si s pripisom: ‘50 odtenkov sive ekonomije'
 
Izdelke v fizični obliki pošljite na: Zavod Nefiks, Ob dolenjski železnici 12, 1000 Ljubljana s pripisom: za ‘50 odtenkov sive ekonomije’
NAGRADE
1. mesto: KOCKE RORY STORY MAX
2. mesto: Kocke RORY STORY ACTION
3. mesto: KARIERNA FOTOGOVORICA
4-10 mesto: KARTE ENA
 
*Izdelkov ne vračamo, za avtorstvo ste v celoti odgovorni pošiljatelji.
Slogani in grafike bodo uporabljeni za promocijske namene projekta.
Pošiljatelji se s pošiljanjem strinja z javno objavo pod licenco CC”

"Projekt sofinancira Urad Vlade RS za komuniciranje v okviru kampanje “Vklopi razum – zahtevaj račun!', katere namen je ozaveščanje javnosti o negativnih posledicah sive ekonomije".

logo 50 odtenkov sive ekonomije


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00