fbpx
ID Zaposlitvenega kluba za mlade Koper

| Zaposlitveni klubi za mlade

Ime: Zaposlitveni klub za mlade Koper
Lokacija: Središče Rotunda, Destradijev trg 11, 6000 Koper
Termin srečanja: Od septembra do decembra 2016

Vsebina:
Zaposlitveni klub Koper deluje od začetka septembra z namenom iskanja zaposlitve za udeležence le tega.  Srečanja bodo potekala enkrat tedensko v časovnem obdobju treh mesecev. V tem času bodo člani kluba pripravili CV, karierni plan, izvedli skupno podjetno aktivnost in spoznavali svoje potencialne delodajalce na dogodkih različnih formatov.

Vodja zaposlitvenega kluba:
Milena Finc, mag. Zakonskih in družinskih študij, dipl.soc.del.

Po srcu sem terapevtska svetovalka, delam s posamezniki, pari in družinami na področju psihosocialnega svetovanja in sistemsko-relacijske ter v rešitev usmerjene terapije. Dodatno se še izpopolnjujem v procesu certificiranega izpopolnjevanja iz Emotional Fokused Therapy. Ker zaposlitve dandanes niso sama po sebi umevna stvar, ob vodenju kluba za mlade tudi sama osebnostno rastem in pridobivam nova znanja. Področje zaposlovanja zaradi svojih preteklih delovnih izkušenj poznam, kot vodja zaposlitvenega kluba pa lahko svoje znanje s prostovoljnim delom koristno predam udeležencem!


Udeleženci zaposlitvenega kluba:


Maja, 24 let, Ekonomistka: »Maja ekonomistka bo prava, saj s številkami se rada poigrava.«
Petra, 26 let, Inkluzivna pedagogika: «Na klub hodi Petra, ki ima zdrava jetra.«
Alan, 25 let, Aplikativna kineziologija: »Alan si službe močno želi, a v kajaku najraje sedi.«
Aljoša, 27 let, Mehatronika: »Aljoša obvladal bo robote, imel dela proste bo sobote.«

***
Zavod Nefiks je v preteklih sezonah ob podpori znamke ORTO izvajal projekt Zaposlitveni klubi za mlade, s katerimi mladim pomaga pri povečanju njihove zaposljivosti. S sodelovanje v zaposlitvenih klubih je delo dobilo 163 mladih, ki so bili vključeni v projekt v prvih štirih sezonah. V prvem krogu četrte sezone so klubi potekali v Ljubljani, Šentjurju in Zagorju ob Savi, v drugem v Novem mestu in na Jesenicah, v tretjem krogu pa v Ljubljani.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00