fbpx
ID Zaposlitvenega kluba Ljubljana

| Zaposlitveni klubi za mlade

Ime: Zaposlitveni klub Ljubljana
Lokacija: Nefiks Room, Ob dolenjski železnici 12, Ljubljana
Vsebina: Zaposlitveni klub Ljubljana se je začel srečevati 19. septembra 2016 z namenom odkrivanja in pridobivanja novih kompetenc, ki bi članom kluba lahko omogočile samozavestnejši vstop na trg dela in jim prinesla tudi zaposlitev.

Na srečanja bodo povabili nekaj strokovnjakov in predstavnikov podjetij, da iz prve roke izvejo čim več koristnih informacij ter napotkov, kako se čim bolje znajti v svetu prijav na delovna mesta in poslovnih razgovorov.

Vodja zaposlitvenega kluba

Veronika

Veronika Jelen, univ. dipl. hispanistka in sociologinja kulture, ima že kar nekaj let izkušenj z delom v nevladnem sektorju. Svoje znanje, veščine in kompetence si želi nadgrajevati kot koordinatorka projektov na področju kariernega svetovanja in izobraževanja.

E-mail: ve.jelen@gmail.com

Udeleženci zaposlitvenega kluba

photo5 2.srecanje

Jasmina, 27 let, magistra farmacije: “Organizirana, natančna in zavzeta. Želim si pomagati ljudem. Meditacija mi prinaša energijo in notranji mir.”

Nataša, 27, diplomirana sociologinja smeri kadrovski management. "Želim si novih izkušenj iz področij vodenja, koordinacije dogodkov in dela z ljudmi. Dobro želim spoznati področja na katerih delujem perfektno ter najti zaposlitev, kjer bom lahko pokazala veliko mero zavzetosti in ambicioznosti za opravljanje dela".

Mladenka, 26 let, komunikativna, samoiniciativna v prihodnje diplomantka upravnih ved: "Obožujem delo z otroki, zato bi v prihodnosti rada delala na tem področju-animatorka "otroškega mesta".”

Danijela, 27 let, poslovna sekretarka: “Komunikativna ljubljančanka, vajena dela z ljudmi, ki išče svojo prvo zaposlitev.”

Vid, 25 let, strojni tehnik: “Trenutno vadim 3d modeling veščine, s katerimi si v prihodnosti želim najti zaposlitev, kjer lahko delam kjekorli po svetu, saj veliko potujem zaradi plesa, s katerim se tudi profesionalno ukvarjam.

Klemen, 25 let, magister farmacije: Pozitiven in poln idej. Uživam v občutku zmagoslavja po uspešno rešenem problemu, kar mi predstavlja dodatno motivacijo za pridobivanje novih znanj in izkušenj.

Staša, 27 let, gimnazijski maturant. "Trenutno zaključujem študij Upravljanje javnega sektorja na fakulteti za Upravo. Želim si najti zaposlitev na področju marketinga, kjer bi lahko uporabila in nadgradila svoje znanje, ki sem ga že pridobila preko študentskih del ali pa na področju uprave, kjer bi lahko združila formalno pridobljeno znanje in se priučila novih stvari."

Deja, v kratkem magistrica mednarodnih odnosov: “Želim si delati na mednarodnem in tudi okoljevarstvenem področju, obvladam pa vse vrste del: od administratorskih, komunikacijskih in prevajalskih do organizacije in vodenja.''

Sanja, 27 let, študentka prava: “Nasmejana in samozavestna kreativka, ki ji jezik teče kot namazan. Moji hobiji med drugim vključujejo pisanje bloga, risanje in izdelovanje nakita. Karierno pot želim nadaljevati v marketingu in tako udejanjiti 1000 idej, ki se mi jih plete po glavi.”

Tamara, 29 let, diplomirana inženirka geologinje: "Želim si postati del ekipe v uspešnem in trajnostnem podjetju na področju materialov ali tehnologije."

Sara, 25 let, magistrica psihologije: Vedno pripravljena na nove izzive in sodelovanje pri ustvarjanju na videz še tako neuresničljivih zamisli. Aktivistka, ki rada dela z mladimi. Podpornica in zagovornica aktivne participacije mladih in zdravega življenjskega sloga. Veseli me razgibano delo, kjer bi lahko uporabila in nadgradila čimveč svojih znanj (izvajanje raziskav, vodenje delavnic, uporaba tujih jezikov). Zanimajo me predvsem področja dela vezana na zdravje, karierno orientacijo in na mlade (mladostnike in mlade odrasle).

Pripravila: Veronika J.

***

Zavod Nefiks je v preteklih sezonah ob podpori znamke ORTO izvajal projekt Zaposlitveni klubi za mlade, s katerimi mladim pomaga pri povečanju njihove zaposljivosti. S sodelovanje v zaposlitvenih klubih je delo dobilo 163 mladih, ki so bili vključeni v projekt v prvih štirih sezonah. V prvem krogu četrte sezone so klubi potekali v Ljubljani, Šentjurju in Zagorju ob Savi, v drugem v Novem mestu in na Jesenicah, v tretjem krogu pa v Ljubljani.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00